Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fáj az sok embernek, ha...

Miért fáj az sok embernek, ha valaki utálja a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 10:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudják a te szemszögedből nézni a két lábon járó fikagyárakat.
2021. ápr. 21. 10:48
 2/25 anonim ***** válasza:
14%
Mert természetellenes. Normál esetben az állat sem utálja az "utódait".
2021. ápr. 21. 10:52
 3/25 anonim ***** válasza:
30%
Mert ez egy felszínes, általánosító hozzáállás.
2021. ápr. 21. 10:55
 4/25 anonim ***** válasza:
17%

Nekem nem fáj, nem érdekel hogy kinek mi az álláspontja erről. Viszont mikor felmegyek a gyereknevelési topickba és szinte minden kérdés alatt megjelenik valaki, aki eldicsekszik hogy ő mennyire halálosan boldog hogy nincs gyereke, na az egy ici picit fel szokott idegesíteni.

Nem akarsz gyereket? Szuper, de ezt nem kell úton útfélen híresztelni mert senkit nem érdekel.

2021. ápr. 21. 11:19
 5/25 anonim ***** válasza:
28%

Az, hogy valaki nem szereti a gyerekeket az szerintem rendben van.

De ettől függetlenül, ha feltűnik egy gyerek illik normálisan viselkedni, nem pofákat vágni és megjegyzéseket tenni.

Ettől független szerintem sokat elmond egy emberről, hogy hogyan viselkedik másokkal, de főleg az: állatokkal, gyerekekkel, kiszolgáltatott(abb) helyzetben lévőkkel.

2021. ápr. 21. 11:20
 6/25 anonim ***** válasza:
90%

Azt hiszik egyből, hogy az illető akkor bántja a gyerekeket. Én pl. volt, hogy kijelentettem hogy nem szeretem a gyerekeket, és egyből rám kenték, hogy biztos felrúgom őket (???) meg gyilkos vagyok (???????) meg hasonlók.

Nem is értem....

2021. ápr. 21. 11:26
 7/25 anonim ***** válasza:
13%
Senki sem szereti az Umbridge típusokat.
2021. ápr. 21. 11:30
 8/25 anonim ***** válasza:
23%
Senkinek semmi köze ehhez, ugyanakkor kérkedni is butaság ezzel. A te dolgod, ha nem szereted a gyerekeket. Vadidegen ember sem várhatja el, hogy szeresd a gyerekeket vagy konkrétan az ő gyerekét. Indoklás nélkül.
2021. ápr. 21. 11:30
 9/25 anonim ***** válasza:
32%
Nekem nem fáj, csak ne találkoznék úton útfélen ezzel az állandó sopánkodással. Kerüld el őket, amikor meg nem lehet elkerülni, viselkedj normálisan, mert a gyerek nem tehet arról, hogy gyerek, de te tehetsz róla, hogy bunkó vagy-e vagy se.
2021. ápr. 21. 11:49
 10/25 anonim ***** válasza:
38%

Oké, de érted, nekünk is úton-útfélen gyerekekkel kell találkoznunk. Én se akarom betiltani a gyerekeket, nekem se tiltsák meg hogy ne szeressem őket, és kész.

2021. ápr. 21. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!