Miért fáj az sok embernek, ha valaki utálja a gyerekeket?
Nekem nem fáj, nem érdekel hogy kinek mi az álláspontja erről. Viszont mikor felmegyek a gyereknevelési topickba és szinte minden kérdés alatt megjelenik valaki, aki eldicsekszik hogy ő mennyire halálosan boldog hogy nincs gyereke, na az egy ici picit fel szokott idegesíteni.
Nem akarsz gyereket? Szuper, de ezt nem kell úton útfélen híresztelni mert senkit nem érdekel.
Az, hogy valaki nem szereti a gyerekeket az szerintem rendben van.
De ettől függetlenül, ha feltűnik egy gyerek illik normálisan viselkedni, nem pofákat vágni és megjegyzéseket tenni.
Ettől független szerintem sokat elmond egy emberről, hogy hogyan viselkedik másokkal, de főleg az: állatokkal, gyerekekkel, kiszolgáltatott(abb) helyzetben lévőkkel.
Azt hiszik egyből, hogy az illető akkor bántja a gyerekeket. Én pl. volt, hogy kijelentettem hogy nem szeretem a gyerekeket, és egyből rám kenték, hogy biztos felrúgom őket (???) meg gyilkos vagyok (???????) meg hasonlók.
Nem is értem....
Oké, de érted, nekünk is úton-útfélen gyerekekkel kell találkoznunk. Én se akarom betiltani a gyerekeket, nekem se tiltsák meg hogy ne szeressem őket, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!