Miért támadják Dancsót a legutóbbi videója miatt, hogy rávette a gyerekeket, hogy gyűlölködő kommenteket hagyjanak, amikor az eredeti videó (amiről Dancsó videója készült) alá rengeteg utálkozó hozzászólást írtak már hónapokkal Dancsó videója előtt?
Mert Dancsó 1 millió feliratkozóval rendelkezik, akiknek a nagy része tizenéves gyerek, ez pedig elég nagy hatalom és felelősség.
Ez a s*ggfej meg arra használja, hogy gyűlöletet, utálkozást, negativitást szítson, ahelyett, hogy valami pozitív ügy mellé állna be, és próbálna valami értéket átadni, helyes irányba terelni a követőit.
Azt már meg se említem, hogy a csávó már elmúlt 30 éves, és abból csinál tartalmat, hogy affektálva, pojácáskodva oltogat egy 14 évest.
Borzasztóan szánalmas már a Dancsó, és ezzel az új videójával aztán tényleg pengeélen táncol. Egy csomó olyan embernek is szemet szúrt ez a mostani húzása, akik eddig nem nagyon foglalkoztak vele.
Évek óta ez Dancsó Péter egyetlen értékelhető,régivágású videója.
Tudniillik ilyenekkel kezdte a pályafutását,és emiatt let kedvelt.
Puzsér(aki Dancsó haverja) nemrég kiosztotta Dancsót hogy miért nem csinál jó videókat,hát most csinált.
Link: [link]
Egy volt Dancsó fan.
Én őszintén nem értem miért akadtak ki ennyien. Engem is szivattak amikor gyerek voltam pár dolog miatt és mindig is kiálltam az ellen, hogy valaki a másik embert ok nélkül bántsa, ez a gyerek viszont olyan úton indult el az életben, amitől semmi jót nem fog kapni, mindenki aki körülötte van utálni fogja.
Most őszintén, ha lenne gyereked, és az lenne a legnagyobb szenzáció az életében 14 évesen, hogy befalaztat 2 ablakot vagy hogy szalagot rak egy korlátra, úgy gondolnád jó élete van/lesz annak a gyereknek?
Dancsót már rég nem kedvelem, de ezzel a videójával épp nem látok olyan sok problémát mint mások.
Egy olyan közisnert figura, aki egymillió feliratkozócal rendelkezik a neten és népes rajongótábora van, minden szaváért felelősséggel tartozik. Én sem hiszem, hogy ártani akart volna a srácnak, de attól még megtette. Most sokan hihetik (pont a videó hatására), hogy ez a kölyök nyugodtan csesztethető és meg is érdemli, mert a Dancsó is beoltotta (még ha nem is volt szándékos). A szavaknak súlya van, ha népszerű az ember, akkor pláne. Talán még helyre lehet hozni, ha Dancsó egy videóban tisztázza, hogy nem akarta bántani a srácot, megkér mindenkit, hogy ne piszkálják, ne ítéljék meg és bocsánatot kér az ifjú Petitől az esetleges internetes bántalmazásért.
Nem lepne meg, ha ezzel a videóval lassan elkezdene a népszerűsége csúszni a lejtőn. Mondani szokták, hogy minél nagyobb a felemelkedés, annál nagyobb a bukás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!