Miért támadják Dancsót a legutóbbi videója miatt, hogy rávette a gyerekeket, hogy gyűlölködő kommenteket hagyjanak, amikor az eredeti videó (amiről Dancsó videója készült) alá rengeteg utálkozó hozzászólást írtak már hónapokkal Dancsó videója előtt?
"sokkal előbb írták a negatív kommenteket, mint Dancsó videója megjelent volna."
Bocsánat, lemaradt a mondat vége
Kérdező, az, hogy másik videó kommentjei közt már osztották a srácot, nem menti fel Dancsót. Úgy is mondhatjuk, hogy csak rátett még egy lapáttal, ami viszont az ő sara.
Engem is bántalmaztak anno suliban, tudom milyen. Nyilván nem tenne csodát egy "álljatok le" videóval, de legalább tenne valamit a kár enyhítésére. A baj az, hogy észre se veszi/vette, milyen káros videót tett ki.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Az tényleg igaz, hogy nem kellett volba alapból videót csinálnia Dancsónak róla, sőt, szerintem az Indexnek se, , mert valószínűleg a fiú és az édesanyja nem tudták ez mivel jár majd.
Az édesanya nem kiröhögte a fiát, hanem arra tett humorosan megjegyzést, hogy egy 14 éves nem ennyire komoly, de a teljes interjúban mond róla szépeket.
Az erdőtüzes komment egy kissé erős hasonlat szerintem és pontatlan. Továbbra is arról van szó, hogy nem Dancsó hatására ketdtek el a tinik piszkálódni.
Kedves Felhasználók, mentek a zöld kezek és örülök, hogy nem alakult ki vita, kulturáltan meg tudjuk beszélni.
Most ez lett a divat,pár videós felszólalt ez ellen és hirtelen mindenkinek bántja a lelki világát ez a szegény gyerek "megalázása"
Senkinek nincs egy önálló gondolata sem,csak megy a nyáj után
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!