Miért támadják Dancsót a legutóbbi videója miatt, hogy rávette a gyerekeket, hogy gyűlölködő kommenteket hagyjanak, amikor az eredeti videó (amiről Dancsó videója készült) alá rengeteg utálkozó hozzászólást írtak már hónapokkal Dancsó videója előtt?
Az egésznek azon van a hangsúlya,hogy a legismertebb videós csinálta,és lázadjunk fel a csúnya dancsó ellen,hát hogy mer ilyet tenni. A gyerek pár napon belül el lesz felejtve,az iskolában meg ugyanaz fog történni ami ez előtt is.
Egy amúgy is mindenkori problémát nem fog az megoldani,hogy fellázadunk a videós ellen. Az ember természetében benne van,hogy a különcöket kiközösíti.
Az ilyen okostónikból meg olyan felnőtt lesz,hogy akik most ajnározzák,később majd a pokolra kívánják.
De még mindig nem értem, miért kéne a pokolra kívánni. Felnőttként én szívesen látnék több olyan felnőttet aki észreveszi a problémákat a környezetében, esetlegesen még meg is próbál tenni az ügy érdekében valamit.
34-es, ki kívánja pokolra...
Én nem kívánom, egyszerűen nevetségesnek tartom az ilyen kis fontoskodó marhákat. A zsákfalujában elírták a helyiségnévtáblát, ő meg hátratett kézzel okoskodik. Írt volna kussban egy e-mailt, hogy Tisztelt Máv Zrt.!
El lett írva a helyiségnév tábla, stb.
De gondolom nem ez történt, hanem hátratett kézzel besétált a polgármesterhez verni az asztalt :D:D
Én az előttem szóló utolsó mondatára reagáltam, ami szerint "akik most ajnározzák,később majd a pokolra kívánják."
Amúgy Almásfüzitő nem zsákfalu, Komárom és a megyeszékhely között van a forgalmas 1-es út mellett, éltem ott sokáig. :)
Egyébként gondolom írt egy e-mailt.
Az eredeti videót nem ő maga forgatta és töltötte fel, hanem egy médium. (index)
37,38, ti tényleg ilyen tudatlan fatuskók vagytok?
"A kommunikációban a média vagy médium az információ rögzítésére és közvetítésére használt eszközöket jelenti. A média szót gyakran használják a tömegtájékoztatási eszközök szinonimájaként (újság, televízió, rádió stb.)."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!