Tanárok kicsi gyerekeket miért tudnak gyűlölni?
Pl. engem 6-7 éves koromban utált a tanítónő. Nem ment legjobban matek és ezért rendszeresen gúnyosan elmondta osztály előtt hogy na nézzétek neki ez nem megy jól, ahol lehetett piszkált, szemétkedett.
Persze a többi gyerek ha látja ezt csinálja a tanító, akkor beszállnak ők is a buliba.
Ma felnőtt fejjel még meg is érteném a viselkedését, és hogy elege lett volna belőlem, ha én az a tipikus hiperaktív, minden órán rohangáló, ordító, a tanárt és gyerekeket piszkáló kis rohadék patkány lettem volna.
De nem. Én a tipikus, csendes, soha meg nem szólaló, suliba időben beérő unalmas, bajt sosem csináló gyerek voltam.
Akkor miért szállt rám?
Azert, mert valaki tanar, nem lesz egy intelligens ember.
Attol, hogy kisgyerekeknek tanit szorzotablat, meg okos se 😀
#2 igaza van amúgy
A legtöbb tanárom utálja a gyerekeket és egy vén begyöpösödött picsa
Az első hozàszolònak igaza van!
Amùgy nekem is ilyen tanitònőm volt, megkeserìtette 4 èvemet.
Miért általánosítasz?
Rengeteg tanító és tanár szereti a gyerekeket.
Eszembe jutott egy régi vicc:
A pedagógusok és a pedofilok között mi a különbség??
Az, hogy a pedofilok legalább szeretik a gyerekeket.
:)
Nekem is volt ilyen. Lehet, hogy hasonlítottam valakire akit utált, vagy a szüleimmel volt konfliktusa. Erkölcsileg helytelen valakit megalázni, aki még védekezni se tud. Ha rossz is lettél volna, akkor se veled lenne baj. Tudniuk kell bármilyen helyzetet kezelni, de ez a "megoldás" helytelen.
Szerintem az ilyen egy ordas nagy tapír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!