Párom részegen jött haza, soha nem bántotta a gyerekeket, de ennek ellenére négy éves kislányom fél tőle. Az apja már alszik de a kicsi nem mer bejönni a szobába. Mit lehetne tenni?
Dehogynem félhet a részegségtől.
Én is voltam négyéves, volt részeges apám, aki soha nem bántott senkit, de ha büdös volt (borszaga volt), akkor furcsán viselkedett, néha elaludt játék közben, hangosabban örült a focimeccs közben.
Józanon csendesebben játszottunk, válaszolt a kérdéseimre, nem vigyorgott, mint egy idióta. Persze akkor fogalmam sem volt, hogy mi van, csak hogy nem szerettem, ha túl vidám.
Ez rendszeres?
Mert akkor nem csodálom.
Gondolom néha szólsz neki valamit, amire ő elküld melegebb éghajlatra.
A gyerek érzi a feszültséget.
A részeg emberek pedig büsödek is és gusztustalanok.
Persze más, ha csak buli volt, és néha fordul elő, és megint más, ha alkoholista az illető.
Szerintem a 2. jo otlet. Nyugtassd le a kislanyt, tegyetek be egy filmet kozosen, vagy meselj neki es mondd,hogy apa faradt, ideges,szomoru stb,de holnapra kutya baja sem lesz.
A paroddal viszont NAGYON KOMOLYAN BESZELGESS EL,ne tortenjen ilyen tobbet,mert akkor kint alszik!
Annyiból a férj védelmére lennék, hogy Ő is ember még ha családosként megiszik valamit, vagy többet. Az véleményem szerint nem ártott egy gyereknek se. Annak idején amikor anyuék voltak kicsik disznó vágáskor nem tudták mire vélni miért ordítozik meg botladozik az addig normális szomszéd, és nagyapa miért kéri délután és még este is a lavort... a gyerekek jól szórakoztak és hozzáteszem nem voltak még 10 évesek sem.
Egy ennyi éves gyereknek kialakult képe van a körülötte lévő dolgokról, és míg nem találkozott azelőtt olyannal mint most, ezért természetes hogy szokatlan ezt meg kell mondani neki hogy ilyen elő fordulhat vele is ha nagy lesz, csúnya szokás de a mértéket ismerni kell
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!