Van itt rajtam kívül még olyan aki gyűlöli a gyerekeket?
Én sem szeretem őket, sem a férjem így nekünk nem is lesz.
Nem is jön az érzés, hogy legyen, de mellé még utáljuk is a gyereket. Kb mindenkit, aki 12 éves kor alatti.
De nem ez határozza meg a lényünket, hogy hú meg há, mi utáljuk a gyerekeket, és nem lesz és na bumm.
Azt azért nem mondanám, hogy gyűlölöm, mert nem. DE rendkívül idegesítőnek találom a többségüket.
Főleg mikor fejhangon visítoznak, mint a fába szorult féreg. Baromira irritáló, mikor sétálsz az utcán, bemész egy boltba vagy éppen utazol a BKV-n és mindenféle toporzékoló, hisztiző, visítozó kölkökbe botlasz.
Tehát alapjáraton nem utálom őket, vannak egész aranyos kisgyerekek, de mikor vinnyognak, akkor lehetőleg ne az én közelemben legyenek..:D
Férjem ugyanez csal férfiben, már a kapcsolatunk elején tisztáztuk, hogy biztosan nem lesz gyerekünk és ez napról-napra csak egyre biztosabb és biztosabb.
Én csak a gyerekgyűlölőket gyűlölöm.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy milyen válaszok jönnének, ha valaki olyan kérdést írna ki, hogy:
Van itt rajtam kívül még olyan aki gyűlöli a
- melegeket?
- zsidókat?
- cigányokat?
- vegetáriánusokat?
stb.
Én is itt vagyok! 😀
Én tudom is az okát, egyke vagyok, anyám óvónő, én pedig roppant féltékeny voltam rájuk gyerekként, látva, hogy más gyereket is tud szeretni, ölelni, stb. Nekem innen fejlődött utálattá.
Saját gyerekem van, nyilván teljesen más nekem, őt nagyon szeretem.
De idegen gyereket továbbra sem viselek el, idegesítőek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!