Az autó nem érdekel, életkörülményektől függ, hogy praktikus vagy csak fölöslegesen eszi a pénzt. A jogsi viszont alap skill és kiindulva abból, mennyi idióta van az utakon, nem igaz, hogy egy normális ember nem tudja megcsinálni. Nem ezen múlna a párválasztás, mert én is későn tettem le, de ez is olyan, hogy amíg nem tudod az okokat mögötte, lehet furcsaság.
2021. aug. 17. 18:34
2/14 anonim válasza:
jogsi mapság olyan mint a nyelvvizsga. Kell az élethez.
2021. aug. 17. 18:38
3/14 anonim válasza:
2: Bakker, tök trú!
Ma is kitessékeltek reggel a bótbú, mert nem volt nyelvvizsgám. 😔
(wat🤷)
2021. aug. 17. 18:47
4/14 anonim válasza:
Nekem van autóm, szóval pont nem érdekel, ha neki nincs. Sőt, előny, mert legalább nem veri a nyàlàt arra, hogy ahj, milyen kocsim van (főleg ha apuci vette, és úgy veri magát).
2021. aug. 17. 18:49
5/14 anonim válasza:
Nekem mindegy, de olyan emberről hallani sem akarok, aki amiatt hisztizik, mert nincs neki kocsija, jogsija, diplomája, nyelvvizsgája. Szerezz b+, nekem csak azért van rá szükségem, hogy ne hisztizz miatta.
2021. aug. 17. 18:52
6/14 anonim válasza:
Leszarjuk.
Szted nincs jobb dolgunk, mint ülni egész nap a kanapén, és azon gondolkodni, hogy milyen férfiakat vessünk meg épp aznap?
Kajak annyi ilyen kérdés van ezen az oldalon... "Ugye megvetik a nők azokat a férfiakat, akik [...]" - garantálom hogy soha életünkben nem foglalkoztunk veletek annyit, hogy ilyen erős érzelmeink legyenek veletek kapcsolatban. A saját kisebbségi komplexusod ne másokra vetítsd ki.
2021. aug. 17. 19:16
7/14 anonim válasza:
Én csak szerencsétlen nyomorult férfiakat szánom, akik naphosszat azon dilemmáznak, hogy a nőknek vajon mi tetszik. Mintha a nők valami istenségek lennének, akiknek MUSZÁJ megfelelni, különben jajjmilesz.
2021. aug. 17. 19:23
8/14 anonim válasza:
Pár év, jönnek az önvezető autok, és az lesz nevetséges akinek van jogosítványa.
2021. aug. 17. 19:26
9/14 anonim válasza:
Én bizonytalan női sofőr vagyok, nem szeretek új helyekre menni egyedül, parkolási fóbiám van, inkább robogózom, azzal bárhol megállok. Így nekem előny, ha a ffi magabiztos sofőr. Nem ez a mérvadó egy kapcsolatban, de sok előnye van számomra.
2021. aug. 17. 19:44
10/14 anonim válasza:
Aszondja a nyolcas, hogy "pár év". Ezt se hallottam még egy évszázadra, hogy "pár év".
*El Risitas laugh*
Egyébként mai világban nagyon hasznos, ha van az embernek jogsija és számít az a nőnek is, hogy mennyire vagy mobilis. Nem tudtok kényelmesen lemenni a Tescóba meg ilyenek. Gyereket, hogy fogod oviba meg munkába vinni, stb. Szóval persze, hogy itt tagadják, de IRL számít, hogy van-e vagy legalábbis tervezed-e lerakni valamikor. Nyilván valószínűleg nem váló indok, de érted. Jó, ha van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!