Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van így? Miért vannak...

Miért van így? Miért vannak ellenem az emberek?

Figyelt kérdés

A lényeg: Kitalálom hogy lemegyek futni, mert szeretnék mozogni.

(Utcai ruha van rajtam, nem sport ruha, saját futási stílusomban futok)

Errefel azt tapasztalom hogy az emberek úgy néznek rám, mint egy rablóra aki épp menekül.

A következő:

Ismét megyek az utcán, de nem futok, csak sétálok viszont nagyon lassan, lehajtott fejjel, ahogy szoktam, egyre jobban elnehezülök mozgás közben (pl. Mintha 60kg t cipelnék), ez nálam a megszokott, nincs semmi bajom!

Éppen leülök egy padra mikor valaki odajön hozzám hogy jól vagyok e?

Mondom persze.

Kb .10 perc múlva látom kanyarodik a mentő.

Mondom b*szdmeg!

Egyszerűen feláltam és kicsit gyorsabban menni kezdtem!

Még egy hasonló eset:

Nosztalgiás típus vagyok, meglátogattam azt a játszóteret ahol kiskoromban sokat játszottam, (nem volt ott senki) csak hátratett kézzel egyhelyben álltam, csukott szemmel, kb. 1 órát, aztán látom hogy megáll a parkolóban a rendőrautó.

Volt egy megérzésem hogy miattam hívták ki , már megint, kisétáltam és hazamentem.

Szerintem azt hitte valaki hogy drogos vagyok, vagy nem tudom.

Innentől kezdve, egyáltalán nincs kedvem kimenni ha nem muszály.

Dolgozni eljárok, de máshova nem! Csak ha muszály, mert hát, itt magyarországon mindenki gyanús, ugye!

A szabadság nálam mióta dolgozom azt jelenti, hogy akár napokig ki sem megyek a lakásból!

(Rekordom amíg nem volt munkám: 33 nap eddig)

tegnapelőtt 06:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
A mentő és a rendőr nem miattad ment oda. Nem körülötted forog a világ.
tegnapelőtt 06:44
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Neked segítségre van szükséged.
tegnapelőtt 07:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre jutottam én is:)
tegnapelőtt 07:21
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Paranoia.

Kamukérdés.

tegnapelőtt 07:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el kedves Kérdező ha a rendőr miattad megy ki, esélyed sem lett volna hazamenni. Rögtön igazoltatnak. A másik jobban tennéd, ha felemelt fejjel, kihúzott háttal mennél az utcán. Akin látják, hogy nem határozott, könnyebben belekötnek, meg "gyanúsabb" is
tegnapelőtt 07:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha furcsa vagy ne csodálkozz, ha akként kezelnek. Nem is értem mi zajlik a fejedben.
tegnapelőtt 07:55
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Futni futócuccban érdemesebb, vagy legalább valami futóra hasonlíts, padon szenvedni nem lehet sokáig, csukott szemmel állni 1 órát nem igazán normális. Közterületen kb értelemszerűen viselkedni kell, otthon azt csinálsz amit akarsz nagyjából.
tegnapelőtt 08:03
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
A muszáj pontos J.
tegnapelőtt 08:24
 9/14 Noren1989 ***** válasza:
81%

Szerintem ma nem vetted be a gyógyszereidet.

Lipótról mikor engedtek ki?

tegnapelőtt 08:41
 10/14 anonim ***** válasza:
97%

Ha a rendőrt miattad riasztották volna, nem úszod meg igazoltatás nélkül.

Vannak emberek, akik megbámulnak az utcán, csinálhatsz bármit is, úgyhogy az ilyent nem kell magadra venni. Azonban, ha a megszokottól eltérő dolgot csinálsz, máshogy viselkedsz, vagy öltözködsz, akkor valóban nem meglepő, ha megnéznek mások. Ez minden közösségben így van szinte.

tegnapelőtt 10:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!