Nők szerint autó és jogsi nélküli férfiaknak valami "bajuk" van?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 18:27
11/14 anonim válasza:
Igen, mert ha nincs jogsija az illetőnek, akkor miért nincs? Nincs rá pénze? Vagy rosszul lát és nem vezethet? Egy fiatal lány, ha komoly kapcsolatot akar, akkor olyan férfival kezd, akivel élvezheti az életet.
12/14 anonim válasza:
Találj olyan csajt, akinek az a pasi is jó komoly kapcsolatra, akinek nincs jogsija.
13/14 anonim válasza:
Kocsi nélkül is meg lehet élni. Nehezebb, de meg lehet. A gyerek el tud menni a saját lábán is iskolába/óvodába. Bicikli is van. Vagy ott a busz, ha városban van. Falun az az 1-2 km semmi. A fizetések sem engedik meg mindenhol.
Igen, egyre többeknek van autó. Nekem nincs jogsim (30 leszek), mondjuk én majd motorra szeretném letenni. Az autó is annak kéne, akinek szüksége van rá. Nem csak azért, mert mindenkinek van.
14/14 anonim válasza:
9,5evw van kapcsolatom.
Se kocsija se jogsija nincs a páromnak..
Motorra van jogsija.
Nekem nem elvárás egyik sem. Nekem sincs nem is lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!