A nőknek bejön, ha egy pasi gazdag, de szerencsejáték miatt lett az, nem pedig mert okos és szorgalmas?
Hát nem tudom 20 éve dolgozom casinókba és pókertermekbe az èlőjàtèkban de nekem olyan furcsa ez a kiíràs.
Folyamatos nyerèsből nehéz ezt elhinni mert ha folyamatosan tudsz nyerni akkor okosabb vagy az átlagnál bőven.
Vagy egyszer nyertél egy nagyon nagyot a lottón és így vagy pluszban, akkor értem a kérdésedet.
De szerintem sok rést fogsz találni de vastagon fogják megkérni a husi àrát ha így kiadod magadat.
Egy póker asztalnál így nem sok esélyed van nyerni ha ennyire nyílt lapokkal játszol 🃏
Valóban erősen kamu szaga van ennek a történetnek.
Olyan van, hogy nagy összeget nyer valaki pl a lottón, és nem tud mit kezdeni a hirtelen jött gazdagsággal, sok esetben rövid idő alatt elúszik a nyeremény jelentős része, de az, hogy valaki egymilliárddal üljön otthon, és ne csináljon semmit... na úgy biztos, hogy nem lesz barátnője.
Barátnője lehet egy csórónak is, ha tesz érte, hogy legyen, aki meg pénzzel akar barátnőt, az jó eséllyel talál olyat, aki inkább a pénzének lesz barátja.
Vannak üres fejű csinos nők, és vannak csinos nők, akik használják a fejüket is, sőt olyanok is... az már lehet kérdéses, hogy mire.
Akinek valóban sok pénze van, nem hirdetésekkel keres nőt, hanem az életstílusával.
Szerintem se ide jönne hencegni az, pláne ilyen stílusban és ennyire nyíltan kimondva egy majdnem konkrét összeget, akinek sok pénze van.
Ami meg a fő kérdést illeti: inkább legyen okos, mint pénzes, mert sokra megyek azzal, ha gazdag, de egy beszélgetést alig tudunk végigvinni. És ezzel nem azokat bántom, azok felett ítélkezem, akiknek szakmájuk és/vagy érettségijük van, csakis a gazdagság vs. okosság témát illetően nyilatkoztam.
A sikert-pénzt-csillogást kedvelő plázacicáknak biztosan bejön.
Hamarosan az lenne a problémád, hogy "jajj lehet nem is engem szeret hanem a lóvét, meg a luxust amit biztosítani tudok?! De rettenetes!" stb.
Egyébként biztosan nincs annyid, csak jól hangzik.
Lottó, költöttem belőle nyílván, de nem olyan sokat. Mármint a nyereményhez képest nem sokat. Van pár ingatlanom, a többi nagyrészt értékpapírban. A komolyabb befektetésekhez nem értek, akkor sem, ha a tanácsadó magyarázza. Egyszerűen nem fog az agyam ilyenekre.
Nem hivatásost szeretnék, de mindeképp csinos nőt. Olyanokat akiket a plázákban lehet látni feszülős naciban. Persze mellette ne legyen tök buta, de az nem zavar, ha kicsit egyszerű. Én magam nem tartom butának, de a tanuláshoz mindig is az voltam. Ettől függetlenül pl szoktam olvasni is, nem csak a fejemből bámulok ki egésznap.
Mindegy, a lényeg, hogy nem tudom, hogy hívjam fel magamra az ilyen nők figyelmét, ezért gondoltam a társkeresőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!