A nőknek bejön, ha egy pasi gazdag, de szerencsejáték miatt lett az, nem pedig mert okos és szorgalmas?
Nem tapsolom el, írtam, hogy értékpapírokban van a nagy része. Az elején volt egy kis költekezős időszakom, de már csak okosan csinálom. Jelenleg dolgozom is, igaz csak 6 órásban, mert unatkoznék otthon egész nap. kb 1,5-2 évig voltam munkanélküli.
Mit olvastam utoljára? Alapítvány.
Persze persze, írd csak ki nyugodtan (akár igaz, akár nem), aztán meg majd szépen megtalálnak a megélhetési bűnözők….
Nem lehetsz ennyire naiv!
A kérdés valószínűleg incel-önigazolási céllal lett megfogalmazva és kiírva ("lám-lám, ha pénzes pasinak állítom be magam akkor rögtön érdeklődnek a nők"). A "társkeresőre ha nem írom ki hogy van pénzem, nincs kapás" egyértelműsítette az önigazolási célt.
Egyébként feltalálnád magad, mert bevásárolnál kiegészítőkből amelyeket a pénzesek hordanak és a plázacicák tapadnának rád. Nem kell feltétlen plázákba járni ilyen célból.
Ezesetben geomaxxing a megoldas.....
40F truecel
Looksmaxxing... Thumbpulling, bonesmashing.. Törökországi út
Tudjátok a szöveget. "My sexy aesthetic is highly synthetic. Fck my genetics!"
Különben mennyire kell szréletű nőnek lennie valakinek, hogy egy ilyen kérdés alatt is incelezni kezdjen XD zseni
A pénzéhségre motiváltak esetén határozottnak érdemes lenni és azonnal a tárgyra térni, nem szabad bizonytalankodni, ellenkező esetben elveszted érdeklődését és továbblép.
Ez így volt régen is és most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!