Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek bejön, ha egy pasi...

A nőknek bejön, ha egy pasi gazdag, de szerencsejáték miatt lett az, nem pedig mert okos és szorgalmas?

Figyelt kérdés
Ez lennék én, van majdnem egy milliárdom, viszont csak érettségim meg egy szakmám van, és egész életemben betanított munkás voltam. Most sincs saját vállalkozásom, fogalmam sincs hogy kezdjek bele valamibe, meg amúgy sem érdekel semmi. Hiába vagyok gazdag többnyire otthon ülök. Az elején eljárogattam ide-oda, próbálkoztam hobbikkal, de végül maradt az otthoni sorizás, game-elés. Így lehet szép barátnőm? Ha mondjuk ezt leírom egy társkeresőre is?

tegnapelőtt 07:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nő helyett inkább egy normális pénzügyist keress. Mert most meg tudod oldani hogy életed végéig kényelmesen élj, vagy el tudod tapsolni az összeset elég hamar. Inkább előbbit tedd.
tegnapelőtt 13:21
 22/30 A kérdező kommentje:

Nem tapsolom el, írtam, hogy értékpapírokban van a nagy része. Az elején volt egy kis költekezős időszakom, de már csak okosan csinálom. Jelenleg dolgozom is, igaz csak 6 órásban, mert unatkoznék otthon egész nap. kb 1,5-2 évig voltam munkanélküli.

Mit olvastam utoljára? Alapítvány.

tegnapelőtt 13:27
 23/30 A kérdező kommentje:
De a plázában sem járkálhatok egész nap, pasival vagy barátnővel vannak ott. Meg ha egyedül van sem jön oda hozzám. Nekem meg nincs semmi jó dumám, meg önbizalmam sem, hogy oda menjek egy nőhöz. Ezért gondoltam a társkeresőre, viszont ha nem írom ki, hogy van pénzem nincs kapás. Igen, a diplomásokra jobban mennek a nők.
tegnapelőtt 13:30
 24/30 anonim ***** válasza:

Persze persze, írd csak ki nyugodtan (akár igaz, akár nem), aztán meg majd szépen megtalálnak a megélhetési bűnözők….

Nem lehetsz ennyire naiv!

tegnapelőtt 13:55
 25/30 anonim ***** válasza:

A kérdés valószínűleg incel-önigazolási céllal lett megfogalmazva és kiírva ("lám-lám, ha pénzes pasinak állítom be magam akkor rögtön érdeklődnek a nők"). A "társkeresőre ha nem írom ki hogy van pénzem, nincs kapás" egyértelműsítette az önigazolási célt.

Egyébként feltalálnád magad, mert bevásárolnál kiegészítőkből amelyeket a pénzesek hordanak és a plázacicák tapadnának rád. Nem kell feltétlen plázákba járni ilyen célból.

tegnapelőtt 14:09
 26/30 anonim ***** válasza:

Ismered?

[link]

tegnap 02:10
 27/30 anonim ***** válasza:

Ezesetben geomaxxing a megoldas.....

40F truecel

tegnap 05:02
 28/30 anonim ***** válasza:
57%

Looksmaxxing... Thumbpulling, bonesmashing.. Törökországi út

Tudjátok a szöveget. "My sexy aesthetic is highly synthetic. Fck my genetics!"

Különben mennyire kell szréletű nőnek lennie valakinek, hogy egy ilyen kérdés alatt is incelezni kezdjen XD zseni

ma 05:46
 29/30 anonim ***** válasza:
#28 Őőő... elgurult a gyógyszer?
ma 11:01
 30/30 anonim ***** válasza:

A pénzéhségre motiváltak esetén határozottnak érdemes lenni és azonnal a tárgyra térni, nem szabad bizonytalankodni, ellenkező esetben elveszted érdeklődését és továbblép.

Ez így volt régen is és most is.

https://www.youtube.com/watch?v=VJSrYFkV83Q

ma 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!