Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek bejön, ha egy pasi...

A nőknek bejön, ha egy pasi gazdag, de szerencsejáték miatt lett az, nem pedig mert okos és szorgalmas?

Figyelt kérdés
Ez lennék én, van majdnem egy milliárdom, viszont csak érettségim meg egy szakmám van, és egész életemben betanított munkás voltam. Most sincs saját vállalkozásom, fogalmam sincs hogy kezdjek bele valamibe, meg amúgy sem érdekel semmi. Hiába vagyok gazdag többnyire otthon ülök. Az elején eljárogattam ide-oda, próbálkoztam hobbikkal, de végül maradt az otthoni sorizás, game-elés. Így lehet szép barátnőm? Ha mondjuk ezt leírom egy társkeresőre is?

jan. 6. 07:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A fekete gyógyszer? Nem gurult el, minden nap beveszem.
jan. 9. 01:53
 32/34 anonim ***** válasza:
44%

Nyilván van egy milliárdod. XDD Ha lenne, akkor eszedbe sem jutna ide hülyeségeket írogatni.

Amúgy meg nekem nem jönnek be a gazdag pasik. Inkább legyen művelt(nem feltétlen diplomás), dolgos, sokrétű, kedves, és udvarias, mint gazdag, nagyképű, nőket semmibe nem néző, igénytelen, rohadék, mert azokból már láttam jópárat. Össze sem jönnek gazdag hapsival, mert azok mind ilyenek.

jan. 9. 17:08
 33/34 anonim ***** válasza:

Tegyél ki egy köteg 20e ft-ost képfelöltés linkel akkor elhiszik

Szerintem dolgoz és ismerkedj, nekem egy így lett egy csodálatos feleségem és már gyerekem is van :)

Társkereső nekem nem vált be...

jan. 11. 20:49
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy van neked csodálatos feleséged. Max azt hiszed, hogy van. 10 évvel ezelőtt átment rajta egy fél város, csak azóta lenyugodott.
jan. 12. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!