Régen a kocsmai nyerőgépek, valóban sok családot tettek tönkre?
És a kocsmák is sok családot tettek tönkre. Az alkeszek házastársa szerint. Akik meg délután beülnek egy kvra, azoknak közösségi hely.
Kártyázni is lehet szórakozásként, meg eljátszani mindened.
3
Volt ilyen persze, de most is van, csak nem nyerőgépeken hanem Tippmixen.
Én a mai napig ismerek olyan faszit, aki konkrétan azért dolgozik, hogy délután a trafikba feltegye a megkeresett napi pénzét meccsekre. Meló után este 8-9-ig ott ül a trafikban, bámulja a monitorokat, aztán tippmixezik, hétvégén meg egész nap csinálja ugyanezt.
Persze, néha-néha jön vissza neki, de most ugye nem kell mondanom az arányokat és hogy mennyire jövedelmező életforma ez...
Én az érem / játékgép mindkét oldalát láttam.
Ismerem azt, aki csak azért nyitott kocsmákat kisebb településeken és adta kb. ingyen a kannásbort, hogy a gépeit jól megtömjék a helybeliek. Mondanom se kell, ma már milliárdos az arc.
Illetve sajnos olyat is ismertem saját családomból (már nem él), aki valóban képes volt a teljes nyugdíját beletolni ezekbe a szarokba, majd azt is, amit kajára / számlákra kéregetett :(
Szóval igen, egyesek életét a magasba emelte, de a többségét tönkretette sajnos ... családostul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!