Ingerküszöböm csökkent vagy valóban egyre bunkóbbak, butábbak, agresszívebbek az emberek?
Nem az emberek, hanem csak egy bizonyos társadalmi osztály, mégpedig a prolik. Az elmúlt években, egyre magasabb életszínvonaluk lett, (persze a középosztály munkája által) és egyre nagyobb pofájuk is. Mert többnek hitték magukat.
Most meg csökken az életszínvonaluk, ez miatt egyre frusztráltabbak, agresszívabbak!
2-es
Annak ellenére,hogy van igazság abban amit írsz,kizárólag egy társadalmi osztályra levetíteni a problémát oktalanság.
Miért te láttál már iskolázottabb, jobbmódúbb rétegből az utcán vagy nyilvános helyen primitíven balhézó embert?
6#
Igen,láttam.Banki dolgozót,vagy pl.ÁNTSZ-ben intéztem ügyet,a nő úgy beszélt velem,mint valami agresszív kocsmatöltelék,csak pislogtam,mi baja van.De saját főnököm sem fogja vissza magát időnként,az se baj,ha nem érti az adott szituációt,de mindenképp a beosztott a hibás,ahelyett,hogy kérdezne,és utána rendezne jelenetet,ha valóban beigazolódik,ami az ő fejében van éppen.Én egyszerű melós emberként prolinak számítok,és mégsem követelődzöm,meg balhézom másokkal,csak mert infláció van,és rosszabbul megy a sorom.És vannak még ezzel ugyanígy más prolik is,bármily meglepő.
"a nő úgy beszélt velem,mint valami agresszív kocsmatöltelék,csak pislogtam,mi baja van"
Ennek pont a prolik szidása az oka. Sok antialkoholista, konzervatív, vallásos, ezós barom, aki magát jobbnak lelkileg, és intelligensebbenk képzeli, csak mert k*vára tud kedveskedni, nem csak megengedi ezt a viselkedést, hanem így is viselkedik.
Ez pont azok csinálják, akik utálják a kocsmázást, az alkoholt. Ha liberális, akkor ezós, ha konzervatív, akkor vallásos. És ezt csinálják. Olyan középkorú nők, akikből ki se lehetne nézni. És nem is viselkedhetne így hivatalos helyen, vagy éppen úgy kap hisztit, hogy aztán kiderül, hogy nincs is baja. Csomószor lett már így kib@szva ember munkahelyről, hogy semmit se csinált. Csak a semmiért valaki hisztirohamot kapott, vagyis pontosabban egy nő. A b*zi terméketlen főnök meg nekik ad igazat. Képtelen kezében tatani a dolgokat, mert annak fog hinni, aki hangosabb, vagy jobban sír, nem a szemének, mert gondolom agymosott, és 70 az IQ-ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!