Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ingerküszöböm csökkent vagy...

Ingerküszöböm csökkent vagy valóban egyre bunkóbbak, butábbak, agresszívebbek az emberek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem az ingerküszöböd csökkent.
2023. szept. 16. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem az emberek, hanem csak egy bizonyos társadalmi osztály, mégpedig a prolik. Az elmúlt években, egyre magasabb életszínvonaluk lett, (persze a középosztály munkája által) és egyre nagyobb pofájuk is. Mert többnek hitték magukat.

Most meg csökken az életszínvonaluk, ez miatt egyre frusztráltabbak, agresszívabbak!

2023. szept. 16. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Miből látod ezt? Írnál példákat?
2023. szept. 16. 14:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Közösségi oldalak, szélsőséges eszmék térnyerése, politikai hergelések és gyűlöletkeltések. Ez mind lefelé csorog. És az átlag lakosság nem kellően tudatos ezeket kiszűrni. Tényleg alap lett mostanra sokaknál az öntudatos örjöngés, és az állandó frusztráltság. És így válik egyre sűrűbbé és elfogadottabbá, amitől csak még jobban terjed. Ráadás hogy romlanak az életkörülmények is, attól csak agresszívabbak és szélsőségesebbek szoktak lenni az emberek mindig.
2023. szept. 16. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

2-es

Annak ellenére,hogy van igazság abban amit írsz,kizárólag egy társadalmi osztályra levetíteni a problémát oktalanság.

2023. szept. 16. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért te láttál már iskolázottabb, jobbmódúbb rétegből az utcán vagy nyilvános helyen primitíven balhézó embert?

2023. szept. 16. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

6#

Igen,láttam.Banki dolgozót,vagy pl.ÁNTSZ-ben intéztem ügyet,a nő úgy beszélt velem,mint valami agresszív kocsmatöltelék,csak pislogtam,mi baja van.De saját főnököm sem fogja vissza magát időnként,az se baj,ha nem érti az adott szituációt,de mindenképp a beosztott a hibás,ahelyett,hogy kérdezne,és utána rendezne jelenetet,ha valóban beigazolódik,ami az ő fejében van éppen.Én egyszerű melós emberként prolinak számítok,és mégsem követelődzöm,meg balhézom másokkal,csak mert infláció van,és rosszabbul megy a sorom.És vannak még ezzel ugyanígy más prolik is,bármily meglepő.

2023. szept. 16. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
És azt se felejtsük hogy facen, gyakorin, az összes ilyen helyen is ott vannak az iskolázottabbak is. És aki élőben még nem tart ott hogy kiadja a feszkót, az neten sokszor már javában tombol. Bár tény, a leggázabb legbutább rantokat facen is szegényebb iskolázatlanabb emberektől láttam, hőbörgéseket. De akad azért bőven erőszakos és agresszív tanultabb ember ott is. A tolerancia lassan kikopik.
2023. szept. 16. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"a nő úgy beszélt velem,mint valami agresszív kocsmatöltelék,csak pislogtam,mi baja van"

Ennek pont a prolik szidása az oka. Sok antialkoholista, konzervatív, vallásos, ezós barom, aki magát jobbnak lelkileg, és intelligensebbenk képzeli, csak mert k*vára tud kedveskedni, nem csak megengedi ezt a viselkedést, hanem így is viselkedik.

Ez pont azok csinálják, akik utálják a kocsmázást, az alkoholt. Ha liberális, akkor ezós, ha konzervatív, akkor vallásos. És ezt csinálják. Olyan középkorú nők, akikből ki se lehetne nézni. És nem is viselkedhetne így hivatalos helyen, vagy éppen úgy kap hisztit, hogy aztán kiderül, hogy nincs is baja. Csomószor lett már így kib@szva ember munkahelyről, hogy semmit se csinált. Csak a semmiért valaki hisztirohamot kapott, vagyis pontosabban egy nő. A b*zi terméketlen főnök meg nekik ad igazat. Képtelen kezében tatani a dolgokat, mert annak fog hinni, aki hangosabb, vagy jobban sír, nem a szemének, mert gondolom agymosott, és 70 az IQ-ja.

2023. szept. 16. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
De ha az arányokat nézzük, jóval több a frusztrált, balhézó a prolik között.
2023. szept. 17. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!