Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek bejön, ha egy pasi...

A nőknek bejön, ha egy pasi gazdag, de szerencsejáték miatt lett az, nem pedig mert okos és szorgalmas?

Figyelt kérdés
Ez lennék én, van majdnem egy milliárdom, viszont csak érettségim meg egy szakmám van, és egész életemben betanított munkás voltam. Most sincs saját vállalkozásom, fogalmam sincs hogy kezdjek bele valamibe, meg amúgy sem érdekel semmi. Hiába vagyok gazdag többnyire otthon ülök. Az elején eljárogattam ide-oda, próbálkoztam hobbikkal, de végül maradt az otthoni sorizás, game-elés. Így lehet szép barátnőm? Ha mondjuk ezt leírom egy társkeresőre is?

jan. 6. 07:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Mit olvastál legutoljára?
jan. 6. 08:33
 12/34 anonim ***** válasza:
29%

1. A nőknek - a hülyék véleményével ellentétben - NEM a gazdagság a lényeges.

2. Egy olyan valaki, aki szerencsejátékozik, abszolút nogo!

3. Egy primitív, tanulatlan valaki szóba sem jöhet.

( nő vagyok, hogy egyértelmü legyen)

jan. 6. 08:46
 13/34 anonim ***** válasza:
70%

Ha ilyet keresel, akkor könnyű dolgod van, csak vedd meg azokat a státusz-szimbólum-szerű dolgokat amelyeket az újgazdagok viselnek, aztán kresgélj olyan helyeken, ahol csoportosan előfordulnak.

A kérdésekre: "van autód?" válasz: "Ó, persze, van, több is, neked is szívesen vennék valamilyet, ami illik hozzád, sőt, lakást is tudok venni és házakat is a Rózsadombon cicavirág" stb.

Nagyjából így.

Nem árt, ha látványosan zsebkendőnek használsz húszezreseket stb.

jan. 6. 09:05
 14/34 anonim ***** válasza:
55%
Csak ne legyen játékfüggő.
jan. 6. 09:07
 15/34 anonim ***** válasza:

Szóval nem a barátnő a lényeg, hanem az, hogy szép legyen.

Akkor forditva is legyen igy. Ne a pénzt, meg a belső jó tulajdonságaidat keressék a nők benned, hanem hogy jóképű legyél 😬

Kamuszagú az egész szöveged, még Düsseldorfban is érezni a szagát 🤣

jan. 6. 09:51
 16/34 anonim ***** válasza:
68%
Amelyik nő a pénzre hajt annak mindegy miből van meg honnan, legyen és kész, de ha elfogyott és azt látja hogy nincs utánpótlás akkor már el is hagy téged.
jan. 6. 09:53
 17/34 anonim ***** válasza:
Társkeresőre be nem írnék ilyet.
jan. 6. 12:13
 18/34 anonim ***** válasza:
Ha kiírod társkeresőre, akkor majd megtalálnak a lehúzós bűnözők.
jan. 6. 12:19
 19/34 anonim ***** válasza:

Ahogy #16 írja, aztán figyelni kell a lóvé-utánpótlásra.

Egyébként nem hihető a sztorid Kérdező de engem nem zavar.

jan. 6. 12:48
 20/34 anonim ***** válasza:
Most az a kérdés, hogy kinek könnyebb nőt találni, aki millárdos vagy, aki diplomával keres 300-500 ezret?:)
jan. 6. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!