Hol udnék anonim pénzbeli támogatást kérni ?
Sehonnan.
De tényleg. A padlás tele van mar a felelőtlen kéregetőkkel, senki nem akar olyanknak segíteni, akik önhibájuk miatt vannak ilyen helyzetben, a többség beteg gyerekeknek adományoz, ha megteszi.
Ha nem kamu, azt javaslom, hogy születésekor mondj le a babáról, hadd kerüljön egy normális, szerető családhoz, akik rendesen fel tudják nevelni. Tőled úgyis elveszik majd, ha nem tudod hova hazavinni meg etetni (ezt akarod neki?).
Utána menj el dolgozni bármit, gyűjts, spórolj, tanulj, szedd össze magad és próbalj egy normális életet megteremteni és normalis párt találni.
Totálisan kilátástalan volt az életed eddig is, amikor kiderült a terhesség, miért nem vetetted el??!
Add örökbe, te meg kezdj végre dolgozni, nem hiszem el, hogy egy éve egy takarítós munkát nem találsz...
A gyes mondjuk éppen járni fog, lévén az egy alanyi jogon járó jutattas. Ugyanígy kész mellé csaladipotlek is.
Amúgy meg besetlasz az önkormányzathoz és elrebeged a problémád. Nem anonim támogatás lesz, hanem foglalkoztatast helyettesítő, nagyon minimális összeg. Lehet el tudnak helyezni kozmunkaskent valahol.
De ha valaki annyira kételkedik írja le nekem az email címét. Szívesen elküldöm a képeket ahol kék/zöld vagyok és az orvosi papírokat is, + a fenyegető üzeneteket tőle.
Sokszor volt egy egy vitánk során hogy bepakoltam a táskámba hogy majd elmegyek de elvette a kulcsomat és a telefonomat is, bezárt a szobába. Azt mondta hogy nem hagyhatsz el mert elvágom a torkodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!