Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol udnék anonim pénzbeli...

Hol udnék anonim pénzbeli támogatást kérni ?

Figyelt kérdés
Az exem bántalmazott ezt tudom bizonyítani orvosi papírokkal is ( ha valaki kételkedne ) most terhes vagyok és kidobott. Munkanélküli is vagyok már 1 éve szóval nem jár gyes sem, kölcsönt sem tudok felvenni. Jelenleg anyámnál élek de neki ott vannak a hitelek szóval enni alig tudunk mit .

tegnap 07:15
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
86%

Sehonnan.

De tényleg. A padlás tele van mar a felelőtlen kéregetőkkel, senki nem akar olyanknak segíteni, akik önhibájuk miatt vannak ilyen helyzetben, a többség beteg gyerekeknek adományoz, ha megteszi.

Ha nem kamu, azt javaslom, hogy születésekor mondj le a babáról, hadd kerüljön egy normális, szerető családhoz, akik rendesen fel tudják nevelni. Tőled úgyis elveszik majd, ha nem tudod hova hazavinni meg etetni (ezt akarod neki?).

Utána menj el dolgozni bármit, gyűjts, spórolj, tanulj, szedd össze magad és próbalj egy normális életet megteremteni és normalis párt találni.

tegnap 07:19
 2/50 anonim válasza:
83%

Totálisan kilátástalan volt az életed eddig is, amikor kiderült a terhesség, miért nem vetetted el??!

Add örökbe, te meg kezdj végre dolgozni, nem hiszem el, hogy egy éve egy takarítós munkát nem találsz...

tegnap 07:23
 3/50 A kérdező kommentje:
Eltörte a csuklómat. Épp kezdtem volna a munkahelyemen . Első nap gipszel mentem be . Hát ki is rúgtak egyből. A másik meg nem engedett olyan helyre dolgozni ahol férfiak vannak...
tegnap 07:25
 4/50 A kérdező kommentje:
Úgy volt szeretné ő is a babát. Azt hiszi mindenki hogy ez olyan k*rva könnyű. Add örökbe meg ilyenek. Hát ember ...
tegnap 07:27
 5/50 anonim ***** válasza:
100%

A gyes mondjuk éppen járni fog, lévén az egy alanyi jogon járó jutattas. Ugyanígy kész mellé csaladipotlek is.

Amúgy meg besetlasz az önkormányzathoz és elrebeged a problémád. Nem anonim támogatás lesz, hanem foglalkoztatast helyettesítő, nagyon minimális összeg. Lehet el tudnak helyezni kozmunkaskent valahol.

tegnap 07:32
 6/50 A kérdező kommentje:

De ha valaki annyira kételkedik írja le nekem az email címét. Szívesen elküldöm a képeket ahol kék/zöld vagyok és az orvosi papírokat is, + a fenyegető üzeneteket tőle.

Sokszor volt egy egy vitánk során hogy bepakoltam a táskámba hogy majd elmegyek de elvette a kulcsomat és a telefonomat is, bezárt a szobába. Azt mondta hogy nem hagyhatsz el mert elvágom a torkodat.

tegnap 07:33
 7/50 A kérdező kommentje:
5-ös . Voltam bent de nem jár semmi mert nincs 1 év bejelentett munkaviszonyom még
tegnap 07:35
 8/50 anonim ***** válasza:
66%
Ha ilyen xar a helyzet, akkor miért akarod megtartani a babát? Gondolod őt nem bántalmazza majd? Az milyen érzés lesz, ha az ő csuklóját töri majd el egy lathatas alatt?
tegnap 07:39
 9/50 anonim ***** válasza:
65%
A foglalkoztatást helyettesítő támogatásnak köze nincs a munkaviszonyhoz. A munkanélküli segély feltétele az egy év munkaviszony.
tegnap 07:40
 10/50 A kérdező kommentje:
Havi 22 E ft . Kész vicc
tegnap 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!