Éreztétek már úgy, hogy hiába anonim ez az oldal, nem írhattok ki véleményezésre egy történetet, mert valószínűleg fel fogja ismerni magát benne az alanya?
Igen nálam is előfordult,bár ettől függetlenül két kérdést picit módosítva raktam fel,de ha az illető olvasta volna tuti felismeri. Viszont mivel tudtam nincs ideje neki gyakorin nézelődni,legalábbis bíztam benne. Annyira már ismertem. Ezért mertem.
Egyébként több olyan volt amit akárhogy módosítottam felismerhető és tudtam hogy gyakorizni is szokott az illető. Így nem tettem fel.
Viszont véletlenül elkezdtem beszélgetni egy kérdezővel és kiderült,hogy évfolyam társam volt :D Szerencsére nem volt gáz,meg nem olyan volt a kérdés sem.
Másik pedig felismertem egy ismerőst mikor képet küldött magáról :D és nem akartam,hogy tudja ki vagyok így inkább vissza sem írtam,eltűntem pofátlanság de ez van. Nekem is kellett volna képet küldenem.
Amúgy kiszámíthatatlan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!