Éreztétek már úgy, hogy hiába anonim ez az oldal, nem írhattok ki véleményezésre egy történetet, mert valószínűleg fel fogja ismerni magát benne az alanya?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 21:57
11/18 anonim válasza:
Egyszer írtam kérdést az ismerkedős topikba és pár mondatban írtam magamról is, erre röviddel ezután megkeresett egy lány üzenetben, hogy tudja, hogy én vagyok a barátja és azonnal magyarázzam meg :D hiába mondtam neki, hogy tévedés, ő még azt is megállapította, hogy ugyanolyan stílusban írok, mint az barátja :D szegény srác, mennyit magyarázkodhatott otthon
12/18 anonim válasza:
Igen, és ezért én is változtatok kicsit a lényegtelen részeken, vagy csak nagyon, nagyon tömören írom le és reménykedem, hogy az megteszi a magáét :D
13/18 anonim válasza:
Nem, de ha erre sor kerül, akkor a kérdést feltevő fogalmazása volt.
15/18 anonim válasza:
Volt hogy felismertem egy haveromat. Nem kérdésből, hanem valakinek válaszolt.
16/18 anonim válasza:
Egy-két jelentéktelenebb információt meg kell változtatni a sztoriban,és nem fogja felismerni.
17/18 anonim válasza:
anonim - van névként mindenkinél. Igen hülye rendszer. Más felületen ha nem választasz nevet magadnak, megjelenik egy generált szám a neved helyett. Üdv!
18/18 anonim válasza:
Egyszer egy eltitkolt bitang nehéz depressziós időszakokról tettem ki kérdést, másnap odajott hozzám közeli ismerős, hogy felismert és mondják el neki mindent, mi a baj. Másik eset pedig hogy régi sulimmal kapcsolatban adtam választ, próbáltam anonim maradni, kb 60-70 ember lett volna akiből találgatni lehet,hogy ki írta ki a választ ( vélemény a suliról) és rám ir volt osztálytársam, hogy konkrétan tudja ki vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!