Hol udnék anonim pénzbeli támogatást kérni ?
"Úgy volt szeretné ő is a babát. Azt hiszi mindenki hogy ez olyan k*rva könnyű. Add örökbe meg ilyenek. Hát ember ..."
Aranyom, egy bántalmazó kapcsolatba vállaltad volna. Csak magadnak köszönheted...
Amúgy sehonnan. Pénzt nem utal senki, max élelmiszert adnak jótékonyságból. Amúgy tényleg az lenne a legjobb, ha örökbe adnád, az életed egy katasztrófa és a kövi hapid is az lesz. Soha nem fogsz egyenesbe jönni gyerekkel. Ilyen életet akarsz a gyerekednek? Önző vagy...
Keresd meg a Patent egyesuletet, a Nők a nőkért alapitvanyt, meg egy anyaotthont. Hatha ok tudnak vmit tenni erted. A Segitek egy csaladot alapitvanynal is erdeklodj.
Sok sikert es gyogyulast!
Emberek ,ítèlkezni baromi könnyű...
Ha minden baba rendezett és tervezett körülmények közé születne pár évtized alatt már csak pár ember lenne a földön.
Szerintem most nagy a kàosz a fejedben ami érthető de tisztulni fog a kép.
Biztos nagyon sokan fognak segíteni sok mindenben hidd el
Mikor jön a baba?
Hát ember, eltöri a csuklód, te meg gyereket vallalsz neki. Mit lehet erre mondani?
Tudom, áldozathibáztatas. Persze, soha nincs a sajat életetekben semmi felelőssegetek, mindig mas tehet rola.
Nekem van két gyerekem, úgyhogy nem kell megmagyarázni, milyen nehéz lenne lemondani róluk, de én előbb megterentettem a feltételeket, utána szültem. Vállalj már egyszer felelősséget a saját életed alakulásaban te is, es legalább most hozz jó döntést!
Ha nem mondasz le róla, úgyis elveszik, ha még etetni se tudod. Senki nem fog segíteni, ez az igazság, elmehetsz anyaotthonba, de azert is fizetni kell és ott is magatoknak kell megélni es csak ideiglenesen lehettek.
Nem tudsz adni ennek a gyereknek se fedelet, se ennivalot, se ruhát, semmit, akkor mit akarsz? Nem ertem. Jobb, ha majd elveszi a gyámügy és évekig gyerekotthonban sinylődik,? Ha éhezik, nyomorog melletted?
Ennyire szerered, hogy ezt akarod neki? Ennyire önző vagy, hogy inkább a gyerek szenvedjen, csak neked ne kelljen lemondanod róla? Ki a franc akar szerinted ilyen anya gyereke lenni?
Az egyetlen módja annak, hogy rendbehozd az életed, ha örökbe adod és dolgozol, spórolsz. Ha megtartod, akkor is el fogják mondjuk venni, csak elvész az eselye, hogy normalis családba kerüljön.
Neked nehéz, hát besz*rok. És anank a gyereknek milyen nehéz lenne az élete, ha megtartod magadnak, az nem érdekel?
Leírtk az igazságot: senki nem fog anoním segíteni. Anyaotthonok, egyesületek segítenwk esetleg, ha felvallalod magad, de akkor mar rögtön a gyámügy szemebe kerülsz.
"Emberek ,ítèlkezni baromi könnyű..."
Valóban. Gondolkodni is, de az mégse megy mindenkinek.
Foglaljuk ossze;
Van egy nő, aki bantalmazo kapcsolatban, tervezetten lesz terhes, úgy, hogy nulla munkaviszoyna, lakhatasa, anyagi háttere van. A pasi kidobja, ő az anyjához megy akivel épp kettesben próbálnak ehenhalni. Ebben a helyzetben kevesli az önkormányzat 22e forintja, merthat az ugye semmi.
"Biztos nagyon sokan fognak segíteni sok mindenben hidd el"
De miért hazudod ezt neki? Senki nem fog kb. segíteni, max. egy kis ruhával meg nemi étellel.
Ha nem telik majd tápszerre, éhen hal a gyerek, mint az a pár hónapos csecsemő, aki a hírekben volt nemreg, hogy vizes tejjel etették, mert drága volt a tapszer?
Keresd fel őket: www.nane.hu
Valamint áldozatsegítő központot is kereshetsz ami közel van hozzád.
De neki pénz kell, hát nem értitek?
Az, hogy egy bántalmazó (mert ő is az, nemcsak a faszi), eszköztelen, mentálisan alkalmatlan anya, az nem fog számítani, hát a pénz ezt kiváltja... Ja, nem.
Kérdező. Mégis honnan gondoltad, hogy te név nélkül,a pontos történet ismerete nélkül, bizonyítékok és környezetmustra nélkül csak úgy kapsz pénzt?
Amit javaslok, amiben tudok segíteni, hogy NÉVVEL, ARCCAL, a pontos történettel menj fel a facebookra, tiktokra, és meséld el a történetedet. Na így, kaphatsz támogatást. A követők elérésében tudok segíteni. Mi támogatunk néha rászorolókat, de minddel találkoztunk is, mert ők vállalják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!