Az emberek miért kelnek ki magukból a gyk-n anonim?
mert online és mert anonim
szóval minimális a visszajelzés, és ez hajlamosítja az embert, hogy felfokozott érzelmi állapotban bármilyen gonosznak és embertelennek képzelhesse az illetőt, valamint tét nélkül lehet neki írni bármit.
Egyrészt, ahogyan 1-es írta, vagyis nincs következménye.
Másrészt, mert ha eluralkodik egy ilyen stílus, akkor a kulturáltabb emberek is megkeményednek, beszólogatósabban fogalmaznak. Idomulnak a beszélgetőpartnereikhez.
Annyit tegyünk még hozzá, hogy a magyar emberek többségének katasztrofálisan nincs vitakultúrája.
Ez különösen a Politika rovatban tetten érhető.
Mint focimeccsen, amikor a két tábor egymásnak ordibál, egymást hergeli. Kb. ez a színvonal. Néha meg bejön egy tárgyszerű, korrekt, informatív válasz - na ezekért érdemes mégis olvasni.
8-as nem használom. Én azt sem értem miért teregetik ki az emberek az összes problémájukat anonim még a pitiáner problémákat is. Meg milyen megoldást tud nyujtani párkapcsolat kategoriába a gyk embere mikozben tok kulonbozo szubjektiv sajat tapasztalatot saját peldat dob oda a masiknak mikozben koze nincs a kerdeshez es ezt meg aprolekosan reszletezi is. Na meg a szubjektiv véleményeknek nagy többségében értelme egy szál se.
Olyan mintha az emberek visszamentek volna gyerekkorba olyan érzete van ennek mikor random elkezdenek az emberek hisztizni anonim a másikkal mintha együtt őriztek volna libát. Pedig nem.
A közösségi oldalas dolgon is kamillázni szoktam pl. Amit írtál most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!