Hol udnék anonim pénzbeli támogatást kérni ?
Figyelt kérdés
Az exem bántalmazott ezt tudom bizonyítani orvosi papírokkal is ( ha valaki kételkedne ) most terhes vagyok és kidobott. Munkanélküli is vagyok már 1 éve szóval nem jár gyes sem, kölcsönt sem tudok felvenni. Jelenleg anyámnál élek de neki ott vannak a hitelek szóval enni alig tudunk mit .tegnapelőtt 07:15
41/50 anonim válasza:
En ilyenkor lelegzem fel, hogy van bennem egy kis felelossegtudat. Es bar az en kapcsolatom sem csodas de dolgozom, van hol laknom meg iylenek.
42/50 A kérdező kommentje:
8 hetes
tegnapelőtt 20:39
43/50 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy csak általános sulim van meg még
tegnapelőtt 20:40
44/50 anonim válasza:
Akkor még el tudod vetetni. A legjobb az lesz mindenkinek. Ésszel is kellene rendelkezni az embernek.
45/50 anonim válasza:
Nem kételkedünk, csak lecarjuk. 8 általánossal, 0 munkaviszonnyal, jövedelemmel és jövőképpel, az éhenhalás szélén te gyereket vállaltál. Úgy, hogy anyádon élősködsz akinek szintén semmije. És terhes vagy. És pénzt akarsz kunyerálni. Szerintem menj el dolgozni inkább. A gyárakba mindig kell ember.
46/50 A kérdező kommentje:
Rendben. Lehet jobb lesz
tegnapelőtt 21:22
47/50 anonim válasza:
Semmi iskolád nincs?
Mire alapozod akkor az életed?
Munka mellett tanulj!
48/50 anonim válasza:
De nem akar tanulni meg dolgozni, csak pénzt akart kunyerálni. Épp elég léhűtőt tartok el az adómból, akaratomon kívül. Az abortusz is pénzbe kerül. Azt ki fizetné ki neki?
49/50 anonim válasza:
Az abortusz a legjobb megoldás, még ha fáj is. Gondolj bele milyen jövőt tudnál neki biztosítani.
50/50 anonim válasza:
Keresd meg - ahogy már említve lett: a www.nane.hu/ szervezetet, ők találkoztak hasonló helyzetekkel, segítő szakmával foglalkoznak és segíteni szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!