Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol udnék anonim pénzbeli...

Hol udnék anonim pénzbeli támogatást kérni ?

Figyelt kérdés
Az exem bántalmazott ezt tudom bizonyítani orvosi papírokkal is ( ha valaki kételkedne ) most terhes vagyok és kidobott. Munkanélküli is vagyok már 1 éve szóval nem jár gyes sem, kölcsönt sem tudok felvenni. Jelenleg anyámnál élek de neki ott vannak a hitelek szóval enni alig tudunk mit .

tegnapelőtt 07:15
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
20as, de hosszú tavon ez sem megoldás amugy szerintem. Senki nem fogja összedobni egy lakás árat, meg evekig tamogatni egyedülálló anyát.
tegnapelőtt 08:27
 22/50 anonim ***** válasza:
77%

Persze, hogy nem.

De a kérdező egyelőre azt sem érti, hogy miért nem szabadna megtartania a babát. Nem érti, hogy neki munkába kellene állnia, rendszeres jövedelemhez jutni.

A nyilvánosság esetleg meggyőzné. Mert itt egyelőre mindig a válaszolók a hülyék. Mert az hisszük, hogy "ez olyan k*rva könnyű".

tegnapelőtt 08:42
 23/50 anonim ***** válasza:
93%
A helyi családsegítő tud támogatást biztosítani, ahogy a védőnő is tud intézni baba cuccokat (nyilván attól is függ, hogy mennyit visznek be neki), de nem tudsz név nélkül pénzt kérni.
tegnapelőtt 08:42
 24/50 anonim ***** válasza:
35%

Nekem sose volt exem. Valószínű egyedül fogok meghalni.

Emiatt nincs és valószínűleg nem is lesz gyerekem.

Nem vagyok munkanélküli. Tinikorom óta dolgozok, nem vagyok lusta. Egy hónapnál többet soha nem is voltam munkanélküli. Nem hogy egy egész évet. Soha semmi állami támogatást nem vettem igénybe.

Anyám már nincs köztünk. Nem tud segíteni, nem hogy vele éljek.

Hitelem nincs, sose vettem fel mert előre gondolkozok. Sose költöttem más pénzét. Sose éltem nagy lábon. Nem tudom mire f ostad el a hitelt, de nekem olyan sose volt.

Tudod mim van? Pénzem és minden nap étel az asztalon.

Fog a f szom felelőtlen, semmire szaporodó élek bele a világba majd más kisegít mentalitású kismamákat támogatni.

Gyorsétterembe és gyárba mindig kell ember. Következő csávódat meg válogasd meg. Ezt se én választottam neked, hanem te. Miért én fizessek érte?

tegnapelőtt 08:44
 25/50 anonim ***** válasza:
53%

Azt mondod, a másik meg nem engedett olyan helyen dolgozni, ahol ferfiak vannak. Vagyis nem ez az első bántalmazó, kontrollmániás pasid, te az ilyenekhez vonzódsz, mert ezen az agyi szinten vagy és akkor nem erted, hol a probléma veled és mi ítélkezünk.

A következő pasi is ilyen lenne, csak az még a gyereket is verne.

tegnapelőtt 08:48
 26/50 anonim ***** válasza:
78%

A NANE és egyéb szervezeteket azért javasoltam felkeresni, mert tudhatnak lehetőségeket - nem, nem anonim módúakat, de lehetnek ismereteik olyan lehetőségekről, amelyeket a válaszolók nem ismernek.

"a másik meg nem engedett olyan helyen dolgozni" - először én is azt gondoltam hogy másik pasiról van szó, de az is lehet, hogy csak a fogalmazás rossz és leírta mi volt az első amit nem engedett neki és mi a másik.

Egyébként azzal nem értek egyet, hogy aki egyébként is rossz helyzetben van, azt némelyek szavakkal tovább bántalmazzák, itt sok válaszban.

tegnapelőtt 09:02
 27/50 anonim válasza:
0%

"Ha minden baba rendezett és tervezett körülmények közé születne pár évtized alatt már csak pár ember lenne a földön."

Ezen érdemes mindenkinek elgondolkodni, amit a 15-ös írt. Olyan irreális elvárásoknak kell megfelelni ami distresszes állapotokat okoz. Szinte mindenkiből valamilyen értelemben bántalmazó lesz. Pedig amire egy gyermeknek igazából szüksége van az döbbenetesen kevés. A világ fejlettebb régiói már a demográfiai szakadékba tartanak, ezzel együtt a fogyasztás meg az igények nemhogy csökkennek, hanem növekednek.

tegnapelőtt 09:16
 28/50 anonim ***** válasza:
79%

És ha az az egy teljesülne, amire valójában szüksége van a gyereknek (stabil mentális állapot), akkor valóban kevesebb gyerek születne, hiszen az ember tudatos kellene legyen, nem ösztönösnek és nem a "másnak is van" csorda után kellene mennie.

Az lenne a helyes, ha nem születne ennyi gyerek.

tegnapelőtt 09:29
 29/50 anonim ***** válasza:
53%

Onlyfansre gondolsz talán?

A sob storyra nem fogsz pénzt kapni másoktól. Sajnálom, hogy így alakult az életed, részben a saját döntéseid miatt, de lássuk be hogy teljesen alkalmatlan vagy szülői szerepre, tehát vetesd el vagy add örökbe, és keress munkát, építsd fel magad, közben képezd magad, és alakíts ki egy életet. A párom 14 éves kora óta korrepetál online, jelenleg két egyetem mellett, havi 500at megkeres. Mindenből van kiút, de nem az adományokkal, és egy gyerek életének a tönkretételével. Sok sikert, kitartás!

Ja és gondold újra az alapoktól, hogy mi alapján választasz párt, mert az eddigi döntési szempontjaid katasztrófálisak voltak.

tegnapelőtt 09:32
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
A pénz nem jár alanyi jogon csak úgy mindenkinek.
tegnapelőtt 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!