A romák szokták mondani hogy Ő olasz meg kis grofo is olaszosan meg hasonlók. Mit szólnának ha mondanám nekik hogy ők nem olaszok hanem indiaiak?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:55
1/10 Noren1989 válasza:
Általában nem szokták jó néven venni.
Tudod, a hamis identitástudat náluk alap/megkerülhetetlen.
2/10 anonim válasza:
Akkor az történne, hogy az elcsökevényesedett egód egy pillanatra felszikrázna.
3/10 qkker1 válasza:
Simán rádvernék , hogy rásszista vágy!
4/10 anonim válasza:
Múltkor a kisboltban annyit hallottam, hogy gyerekek pofáznak az eladónak, hogy “I’m from India!”, azt hittem tényleg indiaiak, azért nem magyarul beszélnek, de aztán elkezdték, hogy “I’m from Gipsy!” (xD), aztán magyarul dumáltak már egymással, szerintem őket nem zavarta volna, úgy láttam, tudják, mi az eredetsztorijuk :D
6/10 anonim válasza:
Rákot kívánnának a gyomrodba.
Ez náluk kb annyira minden napos mint másnál a b+.
7/10 anonim válasza:
Én többször csináltam már ilyet, mindig sértett káromkodással reagáltak, holott az ilyen kijelentéseikkel ők sértegetik az olaszokat. :D Egyébként az a vicces, hogy még az indiaiak is lenézik a cigányokat. Egy átlagos indiainak pont olyan lenézendő életforma a cigányok 99%-a, mint egy átlagos magyarnak vagy olasznak. Azért elég durva, hogy nincs olyan pont a bolygón, ahol ne utáltatták volna meg magukat a cigányok a helyiekkel.
9/10 anonim válasza:
Megsértődnek. Olasznak képzelik magukat.
10/10 anonim válasza:
Mondjuk nem értem honnan jött ez az olaszozás. Az olaszoknak nem szar színű a bőrük. Nem ingyenélő paraziták. Mi a hasonlóság szerintük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!