Vajon férfi létemre miért szeretem jobban a meleg hőmérsékletet? Általában azt szokták mondani és azt is tapasztalom hogy a férfiak inkább maximum ilyen 20 °-ot szeretnek, én huszon négyet is! És gyerekkorom óta van, nem valami betegség.
Figyelt kérdés
dec. 18. 21:58
1/8 anonim válasza:
Pajzsmirigy-működéstől is függ. Az szabályozza a szervezet hőháztartását.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem tökéletesek a pajzsmirigy értékeim !
dec. 18. 22:30
3/8 anonim válasza:
Én meg nőként a hűvöset, 15 fok körül a legjobb, az kényelmes pulcsiban is, ha nincs hideg szél. De ismerősök között sem vettem észre ilyesmit nem alapján, teljesen vegyes, ki mit bír vagy szeret jobban.
4/8 Szolovjov válasza:
20 fok fölött a jó valóban, hiszen akkor kellemes motorozni. Márpedig a férfiak motoroznak.
5/8 anonim válasza:
Meleget enis jobban szeretem mint a hideget
Inkább 40 fok legyen kint meg napsutes mint 10 fok
6/8 anonim válasza:
Nálam is 22-26 között van az ideális és jól bírom a nyarat. A lakásom önmagától tartja a 26 fokot bukós ablaknyitással is, úgyhogy ahhoz vagyok szokva. Se légkondi, se fűtés többnyire. Illetve nekem van olyan képességem, hogy eléggé széles skálán tűröm a hőmérsékletet. Például nyáron 3 napig meg sem érzem a kánikulát. Utána még 3 napig lassacskán kezdem nem tolerálni. De semmiféle eltérés nem található.
7/8 anonim válasza:
6+
Persze 40 fok után és 0-10 közötti fokok után is bemenni a 26 fokos lakásba nagyon jó. :-)
8/8 anonim válasza:
Nem egészen értem milyen választ vársz. Ezt szereted, ennyi. Egyéni ízlés, sok dologban eltér személyenként. Miért kellene hogy különös oka legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!