Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nagyon humoros emberek...

A nagyon humoros emberek mitől olyan nagyon humorosak? hogyan tudnak mindig valami szórakoztatót mondani vagy csinálni? Mi a titka?

Figyelt kérdés

nov. 29. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyesmi nem nagyon tanulható, erre születni kell.
nov. 30. 00:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól vág az eszük, mindig meglátják a szituban a pluszt, erre jól rááll az agyuk. Ez az érzék valakiben megvan, s van akiben nincs, de erőltetni nem lehet. Akinek van, abból spontán, könnyedén jön.
nov. 30. 06:49
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez a belső szükségletük. Már nem.a humor, de az exzrovertáltság. Alulműködik a jutalmazórendszerük, így folyamatos ingerekre van szükségük.

Ez leginkább a társas interakciókban jelenik meg. Pici koruktól kezdve folyamatosan belső késztetésre gyakorolják a kommunikációt. Persze a jó humorhoz kell empátia is meg intelligencia is, szóval nem minden extrovertált lesz vicces, de a történetmesélés, az időzítés nagyon fontosak, és ezt ezek az emberek egész életükben gyakorlato-tapasztalati úzon fejlesztették ki, tanulták meg, a visszajeltések alpján, tuddatosan erre figyelés nélkül.

Persze amúgy ez tanulható, ógy van, hogy a legsikeresebb standup-osok nem ilyenek, gyakran introvertáltak inkább, de annyit gyakorolták, tapasztalták, hogy sikerült elérniük egy ilyen szintet, hogy emberek fizessenek érte nekik.

De az intelligencia és a közönség hangulatának megragadása az nagyon kell a humorossághoz. A beszéd része az csak gyakorlás

nov. 30. 08:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha görcsösen erre koncentrálsz, akkor sehogy.
nov. 30. 08:29
 5/14 anonim ***** válasza:
#3-nak úgy látom nem jutott a humorból, ezért ő kénytelen megmagyarázni. 😂
nov. 30. 12:30
 6/14 anonim ***** válasza:

Születni kell rá. Kell hozzá az egyéniség, karizma.

Én még nem találkoztam egyforma humorú emberrel, de pont ettől lesz színes, hogy mindenkinek saját, utánozhatatlan humora van! :)

nov. 30. 13:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Intelligencia hogy meglásd a kicsit és a nagyot, a jót és a rosszat, és kreativitás hogy ezt jól kombináld össze! Úgy csűröd-csavarod ahogyan akarod, csak legyen némi valóságtartalma, de valamikor az ellentmondásos abszurditás jön be! Valamint meg kell látni a legnagyobb bajban is a helyzet komikus oldalát!

Valahogy így tudnám összefoglalni! :)

nov. 30. 13:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Én a szüreális dolgokon tudok néha legjobbat nevetni.
nov. 30. 13:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Az abszurd az neked még elég szürreális?

Mert akkor javasolnám a L’art pour l’art Társulatot!

Én most kezdtem el, visszanézve elég betegek és nagyon jók! :)

Na igen, a humor témában is vannak stílusirányzatok, valaki a gyengébbet szereti, valaki az erőset, valaki a teljesen fáradtat! :)

nov. 30. 13:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Arról nem beszélve hogy még ezeket is össze lehet kombinálni!

Határ a csillagos ég! 🌌 😀

nov. 30. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!