Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nagyon humoros emberek...

A nagyon humoros emberek mitől olyan nagyon humorosak? hogyan tudnak mindig valami szórakoztatót mondani vagy csinálni? Mi a titka?

Figyelt kérdés

nov. 29. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez tipikusan az a dolog, ami vagy jön magától, vagy sem. Extrovertáltnak sem kell lenni. Van, hogy fél órát ülök csendben a társaságban és egyszer szólalok meg, de akkor mindenki nevet. Én valahogy nem is úgy csinálom, hogy ejj, most mondani fogok valami vicceset, hanem abszolút pókerarccal kontrázok valami témához illőt.
nov. 30. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Sőt, még az introsok viccesebbek a mélység, letisztultság, velős stílus miatt, az extrovertáltak meg sokszor felületesek, idegesítők.
nov. 30. 15:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem idegesítenek az ilyen emberek.
dec. 1. 06:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért a humor valamilyen szinten intelligencia, jelenlét és a témában jártasság kérdése is. Át kell látnod a dolgokat mielött humorizálsz velük.
jan. 4. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!