Miért nem mer ellent mondani a csoportvezetőnek az igazgatóhelyettes? Talán magasabb rangú nála?
Lehet kicsit érthetetlen lesz de próbálom példákkal elmagyarázni.
Van kettő cég: az A cég és a B cég. Mivel egy a tulaj a telephelyenek, az A cég az igazgató nevén fut. Míg a B cég az igazgatóhelyettes asszony néven fut.
Nos én a B cégbe vagyok. Nekem van egy csoportvezetöm példa névvel Márti, és az igazgató helyettes asszony Jolika.
Az A Cég vezetője az igazgató akit Gyulának hívnak. És az A cég csoportvezetője Irénke.
Nos a két telep egybe lett vonva.
Az A cég csoportvezetője akinek Irénke, miért van az hogy a B cég igazgatóhelyettese avagy igazgatója nem mer neki ellent mondani? Talán magasabb rangú nála a csoportvezető?
Ez az A cég csoportvezetője mindent az igazgatóval tárgyal le. Sem az igazgatóhelyettes a B cég vezetője sem a B cég csoportvezetője nem mernek ellent mondani az A cég csoportvezetőjenek.
Pl még a B cég embereinek is az A cég csoportvezető szavának jobban kell engedelmeskedni mint a B cég igazgatóhelyettesének Jolikának
Tehát ha Jolika a B cég vezetője magasabb rangú mivel igazgató helytess miért nem mer ellent mondani Irénkének az A cég csoportvezetőjének? Lehet azért mert az A cég feletesse az igazgató és könnyen elmozdithatja a B cég vezető igazgatóhelyettesét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!