Mi a véleményed arról, ha egy emberre abszolút nem hat a kritika, teljes mértékben figyelmen kívül hagyja mások véleményét?
Figyelt kérdés
Pl. Mondják neki, hogy csúnya dolog más feleségével összejárni titokban, de nem érdekli.
Mondják neki, hogy beszélj az emberekkel finomabban, de akkor is azt mondja amit gondol, ha sértő is.
Ha azt mondod neki "te bunkó!" akkor kinevet téged.
Ha ráírsz, és szidod. Vissza sem ír.
Stb.
jan. 3. 23:30
1/10 anonim válasza:
Hát ezekre én sem reagálnék semmit, már bocs.
3/10 anonim válasza:
Jól teszi. Nem hagyja hogy beleugassanak az életébe. Minden tiszteletem neki.
4/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. A kritikát saját magaddal kellene kezdeni..
5/10 anonim válasza:
Általában kerülöm az ilyeneket, mert a nagyon más identitás társas feszültséget generál.
7/10 anonim válasza:
Ó, ezt majd az idő eldönti. Valahova eljut ezzel a viselkedésével, aztán majd meglátjuk, az útja végén milyen életminősége lesz.
8/10 anonim válasza:
"Ha azt mondod neki "te bunkó!" akkor kinevet téged.
Ha ráírsz, és szidod. Vissza sem ír."
Ezekre én is hasonlóan reagálnék.
Az első dolog, más feleségével való összejárás, nálam erkölcsi, elvi dolgot sért, a második pedig nem mindegy, milyen tálalással történik. Az a része jó, hogy kimondja, amit gondol, viszont nem mindegy, azt tisztelettel és milyen stílusban teszi.
9/10 anonim válasza:
Nem kell vele jóban lenni, de ő se köteles erkölcsi kritikákra pozitívan reagálni, nem csinált ezek alapján semmi törvényelleneset. Ha senki sem marad a társaságában, az meg az ő hibája.
10/10 anonim válasza:
Mármint az ő baja, inkább úgy mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!