Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A sógorom miért nem tud...

A sógorom miért nem tud normálisan szólni?

Figyelt kérdés

Ma volt apu szülinapja és mentünk köszönteni őt. Anyu sütött - főzött. Ilyenkor én is be segítek neki egy két dologgal amit viszek. Csináltam sütit is, mivel apu szereti az islert azt sütöttem. Simát is és most újítottam úgyhogy készült fehércsokoládés pisztácia krémes.

Mindenki megkóstolta, mindenkinek ízlett. Szerintem is finom volt nagyon. Majd a sógorom bele harapott és kiköpte, hogy ez ehetetlen szar, ő utálja a pisztáciát, minek csinálok ilyet.

Mindenki, a nővéremen kívül a védelmemre kelt, és magamért is ki tudok állni. De elegem van belőle. Ha tudja, hogy nem szereti a pisztáciát akkor minek kóstolja meg?!

jan. 3. 22:43
 1/10 anonim válasza:
64%

Bocsánat de erre van egy tökéletes mondás ami mindenre, mindenkire mindig igaz, próbáld ki.

Mert b*zi

És működik, nem fogsz vele foglalkozni.

Egyébként hogy kisérletezel az csak jó , csak így tovább.

jan. 3. 22:54
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Legközelebb direkt csinálj eggyel kevesebb süteményt és tüntetően ne kínáld meg. Ha megkérdezi, hogy miért, mondd meg nyugodtan, hogy a múltkori bunkó viselkedése miatt nem kap. (És nem azért, mert nem ízlett neki, mert kulturáltan is megmondhatta volna, hogy ne haragudj, meg akarta kóstolni, mert annyira jól nézett ki, de mégsem ízlett.)
jan. 3. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Nem mondod komolyan felnőttként, hogy azon izgatod magad, és még kérdést is kiírsz, hogy egy bunkó beszólt neked? Hát hogy nem vagy képes érzelmileg függetlenedni tőle?! Mi a megoldás, ha eleged van belőle? Nem mész oda, ahol ő van. Ennyire egyszerű. A nővéred is bunkó, nem tudtad?
jan. 3. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

És erről kiír egy kérdést bazze...🤦🏻‍♂️

Azért elképesztő, hogy egyesek képesek arra használni ezt a szerencsétlen oldalt, hogy egy rokonukon hőbörögjenek vadidegen embereknek.

Komolyan ennyire butul a magyar társadalom lefelé?

Azért ez már elképesztő...😟

tegnapelőtt 02:24
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
A helyedben sütnék neki olyat,ami teli van rakva chilivel(vagy bármi csípőssel),és azt adnám neki.
tegnapelőtt 07:51
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg durva emiatt itt kérdést kiírni, meg az is, hogy valaki játszmázásra biztatjak, lasd 2es.
tegnapelőtt 08:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Korábban nem volt valami vita-nézeteltérés köztetek, ami miatt így viselkedik veled? Próbáltál már beszélni vele, hogy A, miért ilyen;

B, vegyen vissza a stílusából?

Csakis úgy tudnál ennek utánajárni, ha beszélnél vele.

tegnapelőtt 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a nővéred megsértődött volna, ha megdícsér. Mégis vele bújik ágyba, nem akart nézeteltérést vele..
tegnapelőtt 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Tetszel neki, és ezzel akarja leplezni.
tegnap 02:14
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem hogy teszik neki, féltékeny lenne az asszony! Más is járt már így..
tegnap 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!