A rétesem olyan száraz, hogy nem is lehet normálisan vágni, miért van ez? Kevesebb ideig sütöttem, mint ahogy írva van, mert már láttam, hogy milyen száraz.
Bolti réteslap, de akkor sem szabadna ilyennek lennie.
Így nem is lehet felvágni, csak úgy, hogy a felső 1-2 réteg leesik róla darabokban. Pedig a tetején volt cukros zsemlemorzsa, annak lőttek, mivel nem maradt rajta a rétesen.
30 perc sütést írt a recept, én hamarabb kivettem, mert már láttam, hogy milyen száraz.
ja igen, ezt nem írtam, minden lap között bekentem olvasztott vajjal, és a tetejét is.
a közepe nem száradt ki, de a teteje nagyon.
a töltelék alá a vajra cukros morzsát tettem, ezt írta a recept.
Mi saját magunk készítjük a rétestésztát itthon, meg is lehet magázni, olyan isteni .
Na de ! Pont a múlt héten nem volt kedvünk vacakolni vele ezért-hát vásároltunk egy csomaggal a sparban (nem írtad te hol vetted, milyen fajta) s-budget . Mi nagyon kevés olvasztott zsírral kenegettük meg és 15-20 percnél tovább nem sütöttük . Szinte olyan omlós, törékeny volt mint a krémes teteje .
nem szívesen kínlódnék vele,e zért veszem.
azt hiszem, a Pennyben vettem.
De szerintem a krémes teteje sem az az omlós, lágy tészta. az is egy száraz valami, épp ezért kell előre felvágni, és a kis kockákat rátenni a krémre. mert a szárazsága, törékenysége miatt utólag nem lehetne felvágni.
azért köszi a válaszokat. zsírra nem gondoltam, csak a vajra.
de miel nem volt jó, nem hiszem, hogy csinálok máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!