Tudnátok ajánlani valami jófajta testápoló krémet 3 és 4 éves gyerekeknek? Ahogy elkezdődött a fűtés szezon, rettenetesen száraz lett mindkét gyermekem bőre, és tanácsokat szeretnék kérni, hogy ki milyen testápolót használ
5 és 3,5 évesek. amint indul a fűtés, rettentő száraz és viszkető lesz mindkettejük bőre. Sokmindent kipróbáltunk, de legesleginkább a Bioderma Atoderm 500 ml-es testápolója vált be (nem a PP, hanem a sima, a kék pumpás). 1+1 akcióban éri meg legjobban, úgy a két flakon 6000-ért van.
nagyon drága, de 100x jobb, mint bármi amivel próbálkoztunk. múltkor ajándék fürdetőgélt is kaptunk hozzá, az is szuper. de ha azt nem használjuk, akkor is elég fürdés után, meg néha napi 1x átkenni őket ,de az nem is kell mindig. a fix napi fürdés utáni kencélés elég és meg van oldva a kínunk, pedig nagyon szenvedtünk, véresre vakarták magukat néha míg erre rá nem találtam, hiába kevertettünk a gyógyszertárban többfélét, vagy sanatopic,/sheavaj meg minden nyavalyát próbáltunk.
ez a legtutibb!
és csak fűtésszezonban kell, amint vége a bőrük azonnal helyreáll.
Ha nincs a lakás túlfűtve, akkor nem szárad ki a gyerekek bőre sem, és nem kell semmilyen vegyszerrel kenni.
Nálunk legalábbis nincs ilyen gond.
8. vagyok
Nem tudom mennyit isznak a gyerekeid, figyelj arra is, hogy sokat igyanak, a belső hidratálásra is szükség van!
Nálunk jó még a sanatopic-on kívül a DM ALVERDE BIO olajos fürdető és testápolóolaja (százszorszépes).
Ezt úgy is szoktuk használni, hogy a fürdővízbe öntök vagy a fürdetős lemosdatás után végigkenem vele a kisfiamat és akkor még tud játszani a kádban, vagy tényleg simán fürdés után a megtörölt, de még kicsit nedves bőrön, mint testápoló olaj. Elég gyorsan beszívódik, nagyon kellemes az illata, bio és abszolút elégedettek vagyunk vele.
Illetve a gyógyszertárban lehet kevertetni sima tiszta A-vitaminos testápolót (az A-vitamin tartalma miatt receptköteles, de a gyerekorvos szívesen ad).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!