Hogy kell finoman elkesziteni a natur csikemellet mert ahogy enekem sikerul az mindig kemeny, szaraz es rossz izu?
Figyelt kérdés
olajban, sok borssal megsutom2015. jan. 20. 19:38
1/9 anonim 



válasza:





Attól mert natúr meg fogyókúrás még rakhatsz bele normális fűszert, csak azokat nem szabad túlzásba vinni. Szóval nyugodtan megsózhatod, de épp csak annyira, hogy finom legyen. Csipetnyi só és bors a húsra, ennyi bőven elég, nem kell ráönteni a borstartót, mert attól eleve keserű lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
de hogyan csinaljam azt hogy natur legyen, es ne szaradjon ki az olajtol a vegere?
2015. jan. 20. 20:29
3/9 A kérdező kommentje:
probaltam mar vajjal is...szinte annyira szaraz volt hogy ehetetlen
2015. jan. 20. 20:29
4/9 anonim 



válasza:





Hevítsd fel az olajat, és mikor már elég meleg akkor tedd a legkisebbre és nagyon lassan süsd. Akkor jó, ha már nem rózsaszín a közepe, ha a fakanállal kettétöröd.
5/9 anonim válasza:
Fedd le az edényt, amiben sütöd önts alá egy kis vizet, esetleg vágd kisebb darabokra, csinálj hozzá egy kis besamelt szerecsendióval, így nagyon finom
6/9 A kérdező kommentje:
de a besamellhez kell liszt, nem baj az?
A viznek el kell parolognia teljessen?
2015. jan. 21. 00:43
7/9 A kérdező kommentje:
ez szerintetek milyen lehet?
https://www.youtube.com/watch?v=r-5WQdQL8NQ
Nagyon kicsi oliva olaj, es utana voros bor ecet
Ma egy kis cseppet tettem a kellkaposzta levesembe es nagyon eross ize,illata van a voros bor ecetnek - abban kisutni a hust? valaki probalta mar?
2015. jan. 21. 00:54
8/9 anonim 



válasza:





Kísérletezni kell mindennel, mert amire itt azt írják, hogy fúj, meg nem jó az lehet, hogy neked nagyon fog ízleni. Szerintem bátran próbálgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!