Nem egész világos a szép vagy ronda kitétel, az aláírás nem szépírás gyakorlat, éppen ezért nehezebb hamisítani.
Az aláírásom egyéni, nem kisiskolás betük.
Az aláírás alakja meg idövel változik, minél többször kell valakit aláírni, annál kevésbé lesz szabályos.
tegnapelőtt 10:07
2/19 anonim válasza:
14 éves korom óta van aláírásom (középiskolai felvételi során sokat kellett aláírni, akkor alakult ki). Most 24 vagyok. Szerintem jól néz ki az aláírásom.
tegnapelőtt 10:08
3/19 anonim válasza:
Kb olvashatatlanul.
tegnapelőtt 10:09
4/19 anonim válasza:
Ha koncentrálok, azaz úgymond jelen vagyok, akkor rendezett az írásképem, bár a betűim nem gyönygybetűk, sosem írtam "szépen".
De amikor érzem is, hogy kapkodok, gyorsan túl akarok esni rajta, terhemre van az egész "körmölés", akkor okádék macskakaparás.
tegnapelőtt 10:13
5/19 anonim válasza:
4-es vagyok bocsássatok meg. Nem voltam figyelmes. "nem voltam jelen"
Azt hittem, hogy a kézírás összességéről szól a kérdés. Arra vonatkozott a válaszom. Elnézést.
Az aláírásom az inkább egy ilyen rutinmozdulat, ami hellyel közzel azonos mindig, de nincs betűről betűre kiírva benne a nevem.
tegnapelőtt 10:14
6/19 anonim válasza:
Kb valami elnagyolt kezdőbetű-forma, és 2 vonal az aláírásom. Iskolákban, majd később munka során alakult ki, amikor napi 400x kellett aláírnom. Annyi volt a lényeg, hogy minél kevesebb erőfeszítéssel járjon. Így 35 évesen kezdek nézelődni valami élvezhető aláírási forma után, mert lassan már én szörnyülködök magamon, hogy 2 vonalat bárki tud húzni.
tegnapelőtt 10:29
7/19 anonim válasza:
14 éves koromban alakult ki, kicsit inkább művészies, képeimen jól áll de amikor aláírok egy vmilyen hivatalos papírt mindig elüt:D
tegnapelőtt 10:49
8/19 anonim válasza:
Nekem még nem alakult ki, ezért ro.da. 32F
tegnapelőtt 11:18
9/19 anonim válasza:
Alapvetően rondán írok, de alsóban tanult betűkötéssel. A nevemet ís így írom alá, akár monogramról, akár teljes névről legyen szó.
tegnapelőtt 11:28
10/19 anonim válasza:
Tavaly 18 példányban kellett tanúznom, hosszú nevem van, a végére teljesen más milyen volt, mint az elején az aláírásom. Az elején még viszonylag szép, a végén már azt se tudtam, hogy írjam le, hogy ne fájjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!