Szépen vagy rondán írsz alá? Hány évesen alakul ki az aláírás alakja/szépsége?
Figyelt kérdés
jan. 4. 09:56
11/19 anonim válasza:
Nekem még mindig enyhén kiforratlan az aláírásom, az írásommal és írásképemmel ellentétben.
12/19 anonim válasza:
32 éves vagyok,de a kézírásom és aláírásom is olyan, mint amikor megtanítottak a betűvetésre első osztályban.
14/19 anonim válasza:
Rondán írok mindent. Elég későn alakult ki az írásom, de semmit sem változott azóta. 8-9 éves lehettem talán.
15/19 anonim válasza:
Mióta megtanultam írni ugyanúgy írok alá. Egyszerűen nem áll rá a kezem másra
16/19 Metionin válasza:
Szerintem az enyém jól néz ki, az már más kérdés, hogy aki nem tudja a nevem, az nemigen fogja kiolvasni. De a kézírásom is olyan, annyi hogy az aláírásomban a kezdőbetűk hangsúlyosabbak. Valamikor 14 éves korom körül alakult ki nekem is, mert akkor kellett elkezdeni aláírni dolgokat meg személyit, útlevelet is akkor kaptam. Annyi, hogy később még kialakult egy rövid szignó, amikor tanítottam és az indexeket kellett aláírnom meg 100 példányban a sok dokumentumot pl. Erasmushoz vagy ösztöndíjakhoz, az a vezetéknevem 1. betűje + a keresztnevem de kb. úgy néz ki, mint egy rúna, hogy beférjen egy kis rubrikába is :D
17/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
A kézírásom nagyon csúnya. Külalakra szép, olyan, mint az 1800-as évekből származó emberek kézírása, de másoknak fárasztó olvasni, egyetemen is csak akkor kérték el a jegyzeteim, ha mástól nem lehetett. Én könnyen olvasom a sajátomat, de másoknak nehéz.
Az aláírásom a 20-as éveim közepére csontosodott ki, a vezetéknevemet írom alá, hasonló stílusban, csak sokkal szabadabban, általában az első betű kivehető, a többi csak valami kacifántos vonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!