Az embernek, hogy lesz jól kinéző, egyedi aláírása? (22f és még mindig olyan mint egy 5 évesnek)
már szinte szégyenlem a sajátomat, mivel csak csúnya rendezetlen betűkkel leírom a nevem, ennyi
hogyan lesz ebből olyan ami menőn mutat? :D
Általában annak van, akinek nagyon sokat kell aláírnia. (tanárok, cégvezetők, stb.) Akkor már nem fogja leírni a nevét, kiírni, mint ahogy az iskolában tanulta, mert nem bírja annyiszor leírni.
Akkor jön valami mutatós ákombákom :)
De van, akinek sose lesz ilyen, mivel nincs is szüksége rá. És persze be is lehet gyakorolni valamit. De szerintem tök felesleges.
#2 na az ilyen ákombákom rajzolóknak csapkodnám meg a kezét fából készült vonalzóval.
Marha jó dolog, mikor a recepciós se tudja, hogy az épületen belül mégis ki a fenéé lehet az a macskakaparás ami a hivatalos dokumentumon van.. Persze meg kell keresni személyesen, mert 1 oldalt nem írt alá a ...kalapja
Nálam szépen levezethető a változás. Mikor iskolába jártam, szépen, olvashatóan írtam alá mindent. Azután elkezdtem dolgozni. Naponta többször kell aláírnom. Jelenléti ívet, dokumentumokat. És az évek alatt fokozatosan változott. Már nem volt olyan szép. Már csak pár toll vonás. Eleinte a keresztnevemet "kapkodtam" el. Most már a vezetéknevem is.
Bele jön az ember, siet, kapkod, unja már századszorra is leírni ugyanazt egy nap. Komoly felelősséggel járó munkakörökben éppen ezért van, ahol évente kell újra közjegyzővel hitelesíttetni a szignót. És illik eközben nem egyik napról a másikra durván megváltoztatni.
Aki nem kényszerül rá, hogy napjában többször leírja a nevét annak nem nagyon változik a szignója.
Pl. testvéremnek megmaradt ugyanaz a kézírása, ami iskolás korában volt. Ő nem körmöléssel keresi a kenyerét. :D
Szóval, ha menő aláírást akarsz akkor írd le naponta többször a neved, egy idő után megunod és csak az egyedi szignó marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!