Hogyan jellemeznétek az aláírásomat?
2018. máj. 23. 19:31
2/9 anonim válasza:
Miniszter nem leszel, az biztos.
3/9 anonim válasza:
Most...ebből a macskakaparásból mondjuk meg, milyen ember vagy? :]
4/9 anonim válasza:
Szetintem jobb kezes vagy, az “S” betűt lassabban írtad oda, amennyiben az utolsó kraxot annak szántad.. Te mèg csak próbálgatod az aláírást. Szerintem fiatal vagy, húsz év alatti. A vonalvezetésed gyenge jellemre enged következtetni és bizonytalanra.
Ha folyóírással próbálsz meg aláírni, akkor idővel nagyon szép aláírásod lehet. Kifogytak a “szerintem észrevételek”.
5/9 anonim válasza:
Szerintem a szüleid tartanak el, ma bablevest ettél sóskával. (jaa ez mind kiolvasható)
6/9 anonim válasza:
Valami kozepkori szerelmes lovag fele
7/9 anonim válasza:
Sokat nem olvasok ki belőle, egyszerűen össze-vissza irka-firka az egész. Próbál valamilyen lenni, de túl bonyolult, jellegtelen és bizonytalan.
8/9 anonim válasza:
Kerdezo az en valaszom 100%-ban hasznosnak tunik 😊😊😄
meg azt is lattam benne,hogy mokas...😊
9/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, de az írásod alapján lehetnél orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!