Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetne elfogadtatni a...

Hogy lehetne elfogadtatni a családommal, hogy vége az életemnek és mondjanak le rólam? 32 F

Figyelt kérdés

Lehet itt próbálkozni, de teljesen egyértelmű, hogy az én életem soha nem fog beindulni, soha nem lesz jó, soha nem lesz sikeres. Én megtettem a szükséges dolgokat, de ha az élet/isten/sor nem engedi a boldogságot, teljesen felesleges tenni érte. Alapból rossz iskolákat választottam, plusz már öreg is vagyok (32 múltam), az életem "csúcspontja" évekkel ezelőtt elmúlt. Olyan dolgokkal kell foglalkoznom, amit a legtöbben el sem tudnak képzelni és ami a legtöbb embert fél év után kicsinálna. Nem, nem mondom el, mert tudom, hogy viselkedtek - azt mondanátok, ez nem probléma, miközben ti fél év után felkötöttétek volna magatokat.

Ez alapján is egyértelmű, hogy élet nem hagyja, hogy sikerüljön. Akármilyen ötlettel állok elő, mindig történik egy olyan, tőlem független dolog, ami miatt szinte azonnal megy a kukába. Gondolkodtam GME részvények vásárlásán - erre jöttek a korlátozások és az árfolyam beesése. Vettem kryptot - napok után bezuhant az árfolyam. Gondolkodtam azon,hogy Aliexpressről/ebayről rendeljek olcsón dolgokat és azokkal kereskedjek - erre jött az áfa kötelesség. Ezek nem véletlenül történtek pont akkor. Az élet minden megtesz, hogy tönkretegyen. És ezek csak az elmúlt hónapok eseményei.

Nyilván van spórolt pénzem (nem százezrek, hanem milliók), de azzal sem érek sokat, lakást pl nem tudnék venni belőle (illetve csak hitellel, de ha abba beleugrok, az élet azonnal keresztbe fog tenni nekem). Nyilván most lesajnáltok, amiért nekem nem vettek a szüleim lakást, illetve amiért veletek ellentétben nem a páromról gomboltam le milliókat ház vásárláshoz - de nem érdekel, nyilván azok, akiknek minden megy, nem tudják elfogadni, ha valakivel pont az ellenkezője történik.

Szóval hogy lehet meggyőzni a családomat, hogy mondjanak le rólam, ismerjék be, hogy az én életem nem működhet?

32F

2021. jún. 20. 17:30
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező azzal higy van pár milliód kitörölheted mert csak ott ülsz a szobában és keseregsz. Meg arra se vagy képes hogy magadról gondoskodj. Ezzel a mentalitással van egy olyan érzésem hogy te akkor is béna lennél ha 1 milliárdod lenne. Tégy a szüleidnek egy szivességet és költözz el. Mert egy szülő napi szinten nem tudja nézni hogy a gyereke boldogtalan. Ezt soha se fogod megérteni mert annyira belemerultél az önsajnálatba
2021. jún. 25. 11:35
 52/55 A kérdező kommentje:
Voltam külföldön is, egyedül éltem. Akkor azért ment az öngondoskodás, szóval ebben annyira nincs igazad.
2021. jún. 25. 15:02
 53/55 anonim ***** válasza:
32 evesen oreg vagy akkor mit szoljak 45 evesen
2021. júl. 5. 10:53
 54/55 anonim ***** válasza:
Ha azt hiszed nem sikerul, ha azt hiszed igen, mindenképp igazad lesz
2021. júl. 5. 13:27
 55/55 anonim ***** válasza:
27%
Legyél alkoholista, vagy drogos, vagy mindkettő.
2021. okt. 5. 20:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!