Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetne elfogadtatni a...

Hogy lehetne elfogadtatni a családommal, hogy vége az életemnek és mondjanak le rólam? 32 F

Figyelt kérdés

Lehet itt próbálkozni, de teljesen egyértelmű, hogy az én életem soha nem fog beindulni, soha nem lesz jó, soha nem lesz sikeres. Én megtettem a szükséges dolgokat, de ha az élet/isten/sor nem engedi a boldogságot, teljesen felesleges tenni érte. Alapból rossz iskolákat választottam, plusz már öreg is vagyok (32 múltam), az életem "csúcspontja" évekkel ezelőtt elmúlt. Olyan dolgokkal kell foglalkoznom, amit a legtöbben el sem tudnak képzelni és ami a legtöbb embert fél év után kicsinálna. Nem, nem mondom el, mert tudom, hogy viselkedtek - azt mondanátok, ez nem probléma, miközben ti fél év után felkötöttétek volna magatokat.

Ez alapján is egyértelmű, hogy élet nem hagyja, hogy sikerüljön. Akármilyen ötlettel állok elő, mindig történik egy olyan, tőlem független dolog, ami miatt szinte azonnal megy a kukába. Gondolkodtam GME részvények vásárlásán - erre jöttek a korlátozások és az árfolyam beesése. Vettem kryptot - napok után bezuhant az árfolyam. Gondolkodtam azon,hogy Aliexpressről/ebayről rendeljek olcsón dolgokat és azokkal kereskedjek - erre jött az áfa kötelesség. Ezek nem véletlenül történtek pont akkor. Az élet minden megtesz, hogy tönkretegyen. És ezek csak az elmúlt hónapok eseményei.

Nyilván van spórolt pénzem (nem százezrek, hanem milliók), de azzal sem érek sokat, lakást pl nem tudnék venni belőle (illetve csak hitellel, de ha abba beleugrok, az élet azonnal keresztbe fog tenni nekem). Nyilván most lesajnáltok, amiért nekem nem vettek a szüleim lakást, illetve amiért veletek ellentétben nem a páromról gomboltam le milliókat ház vásárláshoz - de nem érdekel, nyilván azok, akiknek minden megy, nem tudják elfogadni, ha valakivel pont az ellenkezője történik.

Szóval hogy lehet meggyőzni a családomat, hogy mondjanak le rólam, ismerjék be, hogy az én életem nem működhet?

32F

2021. jún. 20. 17:30
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
54%
Ez jo 😂😂😂😂😂😂
2021. jún. 20. 18:11
 12/55 anonim ***** válasza:
93%
Nem az élet a hibás, kérdező, hanem az a baj, hogy nincs elég eszed. Már az elején sem tudtál hozzád illő iskolát választani, hiányzott az önismereted. A tőzsdézéshez szintén hiányoznak az ismereteid. A kereskedéshez úgyszintén. Add lejjebb, ne erőlködj olyan dolgokkal, amikre nem vagy képes. Mintha egy kövér nő balerina akarna lenni. Nincs rálátásod a saját személyiségedre, azt sem látod, hogy te vagy a felelős a dolgaidért, neem, te ártatlan vagy, csak a fránya sors... Jellemző.
2021. jún. 20. 18:12
 13/55 A kérdező kommentje:
10-es: ezen én is gondolkodtam, hogy hány embert tettem közvetetten tönkre. Nem akartam, de úgy tűnik, az élet annyira utál, hogy mások boldogsága árán is kifog szúrni velem.
2021. jún. 20. 18:13
 14/55 anonim ***** válasza:
94%

Megadnék pár csapatot, akikre kéne fogadnod.

Megtennéd nekem őket?

Köszi!

2021. jún. 20. 18:14
 15/55 anonim ***** válasza:
91%
A normalis válaszokra bezzeg nem reflektálsz csak amelyik belédköt
2021. jún. 20. 18:14
 16/55 A kérdező kommentje:

12: nem mondom, hogy okos vagyok, de manapság az nem jelent semmit, sőt: ha végignézel a világon pont, hogy a seg.ghülye emberek a legboldogabbak és nekik megy a legjobban.

Egyébként a sikerességem hiányát inkább az eredményezi, hogy az élet utál.

Itt vagy pl. te. Lenézel, sértegetsz másokat, mégis sikeresebb vagy, mint én, csak azért, mert az élet nem akar kicsinálni. Így azért könnyű nyerni.

2021. jún. 20. 18:16
 17/55 A kérdező kommentje:

14: tippmixeztem is, a "biztos" meccsek is elmentek.

Ha valaki hitelez nekem, szívesen fogadok az utasításaid alapján.

2021. jún. 20. 18:17
 18/55 anonim ***** válasza:
96%
Ez az a kérdező, aki a szüleivel él egy panelban, több milliós megtakarítása van, mert semmire nem költ. 50-100 milliós kertes házat akar venni egyedül, hitel nélkül. Több tucat kérdése volt már, csak siránkozni tud. Pszichológiai eset.
2021. jún. 20. 18:18
 19/55 A kérdező kommentje:

18: szoktam kérdezni, de nem az vagyok, becsszó. Linkelsz egy kérdését, kívancsi vagyok.

(Mehet üzenetben is, hogy ne legyen több válasza.)

2021. jún. 20. 18:19
 20/55 anonim ***** válasza:
61%

2es tök jó, hogy szóltál, hogy te nem sajnálod, ezt többen kérdeztük. A szülei helyében mit nem csinálnál, azt mégtöbben.

Kérdező, leválni a szülőről? Amíg szerinted neki kell elszámolnod, magyarázkodnod, érvelned, addig nem nagyon van kiút. Ha hiszel a sorsban, akkor úgy írom, hogy a sors... ez a sok rábaszás azért van, mert az élet ellenállóbbá akar tenni. Ezek olyan veszteségek amiket tanulópénznek hívunk, mindenki fizet, hidd el. A hülyébbek többet (mint én is pl.), az okosabbak akik elsőre megtanulják és nem kell méregdrága pótóra :-) azok kevesebbet. Meg kell tanulnod felállni, tenni. Mert a kudarcok amikről tehetsz és amikről nem azok jönni fognak. Érdemes megtanulni tűrni. Elviselni. Az azért nem sok minden, hogy vettél kriptót, abba nem sokat kellett magadból belerakni. Ha van zséd intenzíven egy középfokú nyelvvizsga pl? Jobb környékre költözni, ha most béreled a lakást? Teniszezni tanulni és kitűzni egy versenycélt? Augusztusi pótfelvételi, ülj be egyetemre, olyan szakma amit ma jónak ítélsz. Ahogy jönnek a munkával szerzett sikerélmények úgy hígul ez a nyomasztó érzésed. Amikor pedig már csak szürkék a mostani fekete felhők fölötted akkor tudod, hogy a következő felhőréteg kék.

2021. jún. 20. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!