Hogy lehetne elfogadtatni a családommal, hogy vége az életemnek és mondjanak le rólam? 32 F
Lehet itt próbálkozni, de teljesen egyértelmű, hogy az én életem soha nem fog beindulni, soha nem lesz jó, soha nem lesz sikeres. Én megtettem a szükséges dolgokat, de ha az élet/isten/sor nem engedi a boldogságot, teljesen felesleges tenni érte. Alapból rossz iskolákat választottam, plusz már öreg is vagyok (32 múltam), az életem "csúcspontja" évekkel ezelőtt elmúlt. Olyan dolgokkal kell foglalkoznom, amit a legtöbben el sem tudnak képzelni és ami a legtöbb embert fél év után kicsinálna. Nem, nem mondom el, mert tudom, hogy viselkedtek - azt mondanátok, ez nem probléma, miközben ti fél év után felkötöttétek volna magatokat.
Ez alapján is egyértelmű, hogy élet nem hagyja, hogy sikerüljön. Akármilyen ötlettel állok elő, mindig történik egy olyan, tőlem független dolog, ami miatt szinte azonnal megy a kukába. Gondolkodtam GME részvények vásárlásán - erre jöttek a korlátozások és az árfolyam beesése. Vettem kryptot - napok után bezuhant az árfolyam. Gondolkodtam azon,hogy Aliexpressről/ebayről rendeljek olcsón dolgokat és azokkal kereskedjek - erre jött az áfa kötelesség. Ezek nem véletlenül történtek pont akkor. Az élet minden megtesz, hogy tönkretegyen. És ezek csak az elmúlt hónapok eseményei.
Nyilván van spórolt pénzem (nem százezrek, hanem milliók), de azzal sem érek sokat, lakást pl nem tudnék venni belőle (illetve csak hitellel, de ha abba beleugrok, az élet azonnal keresztbe fog tenni nekem). Nyilván most lesajnáltok, amiért nekem nem vettek a szüleim lakást, illetve amiért veletek ellentétben nem a páromról gomboltam le milliókat ház vásárláshoz - de nem érdekel, nyilván azok, akiknek minden megy, nem tudják elfogadni, ha valakivel pont az ellenkezője történik.
Szóval hogy lehet meggyőzni a családomat, hogy mondjanak le rólam, ismerjék be, hogy az én életem nem működhet?
32F
Én nem sajnállak
A szüleid helyében sem erőltetném meg magam, hogy segítsek rajtad
Normális munakhely kell és élni szórakozni
Azt mondod van félre tett pénzed hát akkor egy kicsit élj fel a szórakozásra
Vagy költsd pszichológusra
Nem látok benned sajnálni valót
Számomra az ilyen emberek csak rinya gépek
Mondom ezt úgy hogy nekem sincs házam, nem toltak a seggem alá semmit, nincs családom, nem is volt és még sorolhatnám... De teszek azért hogy boldog legyek, tele sok sok élményel 😁
Az ilyenek mint te ha nem képesek a rinyán kívül másra jobb is ha otthon maradtok a 4 fal között 😁
Mert nyilván senki sem tehet magáért semmit
A jó isten akar így mindent 🤦♀️😂
29/N
Fejleszd magad? Plusz részvényt vásárolni minden féle tudas nélkül az kb lottó. Kripto szintén vadnyugat.
Aliexpress dolog meg ugyan úgy menne csak nem akkora haszonnal !plusz ha nem akarod h megbasszanak akkor kelk hozza egy vállalkozás amivel csökkenteni tudod az áfaköltségét.
Nem tudom miken mentél keresztül de fixen nem neked van a legrosszabb sorsod.
Te dolgod mit kezdesz az életeddel, mindig van kiút csak a motivációt kell valahonnan megszerezni. 32 évesen ha öregnek erzed magad akkor elég gáz felfogasod van.
2-es: normális munkahely... És ha nem lehet az embernek? Az ilyenek azok, akik kb semmit sem tudnak az életről mégis osztják az észt. Miközben valószínűleg a te életedben is minden gombnyomásra ment.
4: ugyanazt tudom mondani, mint a 2-esnek. Okosak vagytok, mert kinyalta az élet a se.gg.etek.
Amugy durva, hogy amiatt ment le a cryptovaluta, meg amiatt jött az áfa a kinai cuccokra, mert a kérdező be akart szállni.
Légyszi a következő lépésed elött ird majd ki, hogy mik a terveid, nehogy véletlenül más is abba akarjon beleugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!