Hogy lehetne elfogadtatni a családommal, hogy vége az életemnek és mondjanak le rólam? 32 F
Lehet itt próbálkozni, de teljesen egyértelmű, hogy az én életem soha nem fog beindulni, soha nem lesz jó, soha nem lesz sikeres. Én megtettem a szükséges dolgokat, de ha az élet/isten/sor nem engedi a boldogságot, teljesen felesleges tenni érte. Alapból rossz iskolákat választottam, plusz már öreg is vagyok (32 múltam), az életem "csúcspontja" évekkel ezelőtt elmúlt. Olyan dolgokkal kell foglalkoznom, amit a legtöbben el sem tudnak képzelni és ami a legtöbb embert fél év után kicsinálna. Nem, nem mondom el, mert tudom, hogy viselkedtek - azt mondanátok, ez nem probléma, miközben ti fél év után felkötöttétek volna magatokat.
Ez alapján is egyértelmű, hogy élet nem hagyja, hogy sikerüljön. Akármilyen ötlettel állok elő, mindig történik egy olyan, tőlem független dolog, ami miatt szinte azonnal megy a kukába. Gondolkodtam GME részvények vásárlásán - erre jöttek a korlátozások és az árfolyam beesése. Vettem kryptot - napok után bezuhant az árfolyam. Gondolkodtam azon,hogy Aliexpressről/ebayről rendeljek olcsón dolgokat és azokkal kereskedjek - erre jött az áfa kötelesség. Ezek nem véletlenül történtek pont akkor. Az élet minden megtesz, hogy tönkretegyen. És ezek csak az elmúlt hónapok eseményei.
Nyilván van spórolt pénzem (nem százezrek, hanem milliók), de azzal sem érek sokat, lakást pl nem tudnék venni belőle (illetve csak hitellel, de ha abba beleugrok, az élet azonnal keresztbe fog tenni nekem). Nyilván most lesajnáltok, amiért nekem nem vettek a szüleim lakást, illetve amiért veletek ellentétben nem a páromról gomboltam le milliókat ház vásárláshoz - de nem érdekel, nyilván azok, akiknek minden megy, nem tudják elfogadni, ha valakivel pont az ellenkezője történik.
Szóval hogy lehet meggyőzni a családomat, hogy mondjanak le rólam, ismerjék be, hogy az én életem nem működhet?
32F
24: miért ne lenne 1-2 éved? Ha nem segítenek a tanácsok, akkor miért kérsz tanácsot? Szerinted másnak nincsenek gondjai az életben? Nekem is volt bőven, meg van is. Tettem és teszek érte jelenleg is, hogy jobb legyen. Hosszútávú befektetésre gondoltál a kryptonál mégis sírsz hogy pár nap múlva bezuhant az árfolyam. Ha hosszútávban gondolkodnál, akkor nem érdekelne mi történik pár nap alatt. Ettől függetlenül nyilván nem tudsz az egészről semmit és mégis belevágtál.
Mit válaszoljunk a kérdésedre? Állj oda a család elé és mond el nekik, hogy te feladtad az életet, hagyjanak békén és ne szóljanak hozzád soha többé. Aztán költözz el, meg cseréld le a mobilodat, hogy ne tudjanak elérni. Kész, tessék, probléma megoldva. Ha ettől leszel boldog...
A pesszimista sírfelirata: Én megmondtam!
A reményük addig él, amíg te, ha szeretnek, nem fognak engedélyt adni a halálodra.
32: ennyire funkcionális anafabéta lennél?!?!?! Pont, hogy nem akarom szívni a vérüket - azt meg sem említem, hogy leírtam, hogy van munkám.
Egyébként a krypto szabályozások pont afelé tendálnak, hogy hosszútávon ne legyenek jó befektetések - ezért "pánikoltam". Egyébként hatjegyű összeget, tehát nem egy jelentős pénzt tettem bele, de azért mégiscsak rossz, hogy az orrom előtt csapták be ezt az ajtót. A kryptoról még: a gazdagok rájöttek, hogy az átlag is meggazdagodott és ez baromira nem tetszik nekik, ezért a szabályozások. Lehet jönni a pénzmosással, de az egy nagyon gyenge érve, főleg, ha megnézzük mit művelnek az euroval/dolláral...
34: próbáltam megbeszélni velük, de nem volt sikere.
38: persze, az itteni harcnak "van értelme".
39: már régen nem tudom, mi az amit kellene csinálnom. Ha 15-20 éves lennék, megpróbálnám megölni magam - anno sokat gondolkodtam rajta, de aztán sajnos pszichológushoz kezdtem jarni, ott meg "lebeszéltek" róla.
Nem csesztetnek, csak azt gondolják, ha küzdök, jobb lesz. Pedig biztos, hogy nem, ha az élet akarná, hogy jobb legyen, már rég úgy alakult volna.
Ha elköltözök, az sem old meg semmit: ahogy írtam, az élet valószínűleg úgy megszívatna, hogy néhány hónap múlva pénztelenül és nincstelenül jönnék vissza. Persze, most azt mondjátok, inkább legyek hajléktalan, de ha nem muszáj, nem próbálnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!