Mit csináljak, ha a ValóVilág10 széria vége óta nem találom a helyem?
Másfél órája nem találod a helyed? :D
Van több opciód.
1. Visszanézed az egész műsort az elejétől.
2. Követed őket Facebookon meg Instagramon és akkor továbbra is láthatod hogy mi történik velük.
3. Keresel valami mást amivel el tudod foglalni magad. Könyvek, sorozatok, vagy egy másik tévéműsor.
Pedig szerintem ez nem volt egy olyan hú de jó évad.
Én a VV6-nál éreztem hasonlót (Aurelio, Viki). Bár annyira nem, mint te, szóval a barát szót erős túlzásnak éreztem akkor is. Lényeg, hogy az utolsó 6-7 játékosnál úgy éreztem, hogy nem kéne kiesnie senkinek, akár örökké is el tudnám nézni őket (napi 1 óra erejéig), annyira szórakoztatnak. (És persze minden egyes kiesésnél hiányérzetem lett.)
Viszont ez az évad messze nem volt ennyire jó.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: vegyél néhány könyvet, nézz filmeket, kövesd őket közösségi oldalakon, vagy fedezz fel új embereket, akiket követni lehet, manapság már szinte végtelen a választék.
Régen szerettem a VV-t (meg lehet kövezni), amikor még jó karakterek voltak benne,de ez a mostani casting valami rémes volt. Annyira buták, együgyűek voltak, 2 összefüggő, értelmes mondatot nem tudtak kinyögni. Belenéztem még az elején, de attól, hogy képtelenek voltak egymással normálisan kommunikálni elvette a kedvem, na meg ahogy a Renátó gyerek beszélt a Fruval... az hányinger..
A régi szériékban, azért volt 1-2 karakter, de itt csak negatívumot éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!