Szerintetek visszatér még a Crysis, BioShock, Half-Life széria?
Crysis inkább ne is térjen vissza. Az első része + a Warhead a maga műfajában egy mestermű. Aztán jött a 2 és 3, amik közel sem érnek fel az elődjeikhez. Aztán jött most az 1 Remaster, amit jobb elfelejteni. Sok mindenben visszafejlődött, ráadásul pn-n egs exkluzív lett.
Bioshock engem annyira nem érdekel.
De ott a legendás Half life. Ha engem kérdeztek előbb vagy utóbb elkészítik a folytatást. Kizártnak tartom, hogy az Alyx sikere után ne készülne el a várva várt folytatás. Minimum felrobbana az internet, ha bejelentenék.
Ken Levine nyilatkozta anno, hogy a BioShock Infinite-re majdnem ráment a családja szal ő biztos nem fog több BioShock-ot csinálni.
A Burial at Sea részek az utolsó munkái.
Alan Wake visszatér.
4-es vagyok: már érdekel a Bioshock is, pótoltam őket és nem is értem, hogy miért csak most. De állítólag készül a negyedik része, de eléggé rossz hírek jönnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!