Mit csináljak, ha a ValóVilág10 széria vége óta nem találom a helyem?
Figyelt kérdés
Nagyon hiányoznak a szereplők, minden nap nyomon követtem őket és az utolsó héten sorra elhagyták a villát és már nincs kit néznem. Barátaimnak tekintettem őket.2021. febr. 28. 01:03
11/19 anonim válasza:
Hármat ismerek személyesen az egész VV-ből, Nádai Anikót, Auréliót, Torma Attilát. De ezt a műsort gagyinak tartom.
12/19 anonim válasza:
7/
Megvallom,hogy régebben néha bele néztem ezekbe a valóságshowkba.Már nem emlékszem melyikben volt,hány éve..Nagyjából annyi marad meg belőlük a fejemben,hogy sz.rt dobtak át a kerítésen.Meg egy ürge emléke,aki állandóan fingott és böfögött.Úgyhogy én nem igazán értem mit élveznek ezen annyira,hogy megsirassák a műsor végeztét.De ha valakinek ez örömet okoz had nézze.Felfogható egyfajta perverz szórakozásként...
14/19 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy ezekre van igény...
15/19 anonim válasza:
4-es! Idén tavasszal vége lesz a Barátok köztnek.
16/19 anonim válasza:
Ott az Instagram Live, minden napra jut egy villalakó. Már a villán kívüli balhé is körvonalazódik. Dani még mindig Mohnak szólogat be Story-ban, Fruh kikövette Renátót, Bálint meg azt hiszi, hogy érdekel bárkit is és kisorsol magáról képeket :D
17/19 anonim válasza:
16, na, szakított az álompár? 😃 (Fru-Renátó)
18/19 anonim válasza:
Szakított hát, úgy látszik még a közös vállalkozás sem jött össze. Egyébként dupla cringe az egészben, hogy Fru ahogy előadta, hogy mennyire szereti Mercikét, Merci már írt neki, semmi választ nem kapott :D Vicc az a nő
19/19 anonim válasza:
Próbálj meg más realityt nézni (pl. Exatlon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!