Nem randizni egy transzneművel az transzfóbia?
Elmebeteg világot élünk. Sajnos a nyugat elérte a jólét csúcsát, és ez fogja innentől a pisztulását okozni.
Hogy lenne egy átműtött ember férfi vagy nő ilyen átalakítás után? Valami mesterséges mutáns inkább. Sose értem, hogy ilyenkor hol vannak a pszichológusok? Ha én zsiráfnak értem magam, és megnyújtatom a nyakam, akkor az állatkertnek kötelező befogadni zsiráfként?
Az teljesen legális hogy egy ilyen izét részegen egy buliban eltéveszthetsz, és akaratod ellenére egy valójában férfival kezdesz ki? 🤮
Hol vannak a pszichológusok? Európában két egymástól független pszichiáter és klinikai szakpszichológus által kiadott szakvéleményre van szüksége egy transzneműnek, hogy egy mezei orvos egyeltalán szóbaálljon vele... csak a legtöbb orvos még így sem foglalkozik velük.
Kérdésre válaszolva: mindenkinek vannak preferenciái, legyen az rassz, testsúly vagy éppen nemiszerv. Ha te nem randizol egy transzneművel az a te dolgod. Viszont ha nem tiszteled mint embertársadat (pl megfelelő pronoun, bár Magyarországon inkább megfelelője hogy a transz nőt leférfizod) akkor szerintem minimum bunkó vagy.
24: jah, írjuk át a magyar nyelvet is, nehogy a 0.1%-os transz megsértődjön :D. Tiszta Orwell 1984.
25: bizonyára sérül. Szerintük.
Nem hiszem, hogy bármi nyelvet át kellene írni, hiszen teljesen jól működik a mostani úgy ahogy van. Vagy te mire gondoltál pontosan?
#25 Amennyiben pszicholúgus, pszichiáter papírokkal alátámasztja azt amit mondasz (ahogyan ez a transzneműeknél is kötelező) akkor természetesen neked is kijár az a tisztelet, hogy "méltóságos császárnak" hívjanak téged embertársaid. Én bízok benne, hogy ahogyan nekem sikerült, neked is sikerülni fog :)
27: "megfelelő pronoun"
Gyorsan elfelejted, amit mindössze pár órája írtál.
Aki transznemű, arról a legtöbb esetben semmiféle pszichiáter nem mondta ki, hogy ő transznemű, ennek ellenére önérzetesen felháborodik, ha te "misgender-t" követsz el rajta, tehát nem a nemének megfelelően szólítod.
A méltóságos császárt egyébként könnyen le lehet papíroztatni, skizonféniának hívják. Ennek ellenére a transzneműség normális dolognak számít, legalábbis a hozzád hasonló abnormálisok szerint :).
Kérdező, nem, nekem a "méltóságps császár" az mostantól a genderem. Ne nyomj el, ne rekessz ki!!! 😂
25ös voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!