Nem randizni egy transzneművel az transzfóbia?
Figyelt kérdés
Ha én férfiként nem randizok pl. egy biológiailag férfivel akkor transzfób vagyok? Illetve ha meleggel nem, akkor homofób, a meleg pedig heterofób, ha nem randizik ellenkező neművel?2021. jún. 6. 18:50
11/41 anonim válasza:
Ha azért nem randizol mert össze vagy szarva tőle, akkor az.
Ha meg azért mert nem akarsz egy levágott faszú palival kavarni, akkor nem az.
12/41 anonim válasza:
Miért kell feleslegesen olyan dolgoktól rettegni, amiknek ne sok relevanciája van az átlagember számára?
13/41 anonim válasza:
Annyira jó, amit a kilences írt. Amúgy meg miért baj az, ha idegenkedem valami olyantól, ami természetellenes? Szerintem inkább ezt kellene népszerűsíteni, nem az ellenkezőjét!
14/41 anonim válasza:
13as, de akkor a hulyéje nem költi a pénzt zászlókra, műtétre meg minden sz.rra.
15/41 A kérdező kommentje:
12: itthon még nincs. Kanadában viszont már elvisznek azért, ha ilyesmi kiderül rólad, vagy csak a visszautasított fél ilyet gondol esetleg. És ami nyugaton történik, az előbb-utóbb ide is szép lassan bejön.
2021. jún. 6. 20:46
17/41 anonim válasza:
#15 ez hülyeség, elvisznek és lecsuknak mert visszautasítasz valakit? Ezt erősen kétlem.
18/41 anonim válasza:
17, azért lecsuktak egy családapát Kanadában mert a lányát, akit az engedélye nélkül az iskola, az anyuka beleegyezésével, fiúvá alakított továbbra is "she"nek hívta. Szóval eltudom képzelni.
20/41 anonim válasza:
Mi köze van ennek a transzokkal való szexhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!