Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Barátnőm (1 éves viszony) nem...

Barátnőm (1 éves viszony) nem szereti megmondani a gyermekei házastársainak a nevét...ill. a rokonság neveit sem. Ő a fura ebben, vagy én, hogy érdekel?

Figyelt kérdés
A 4 gyermekéből háromét már megmondta az idők folyamán (kettővel már találkoztam is...egyikkel többször is)...de a 4. lánya férjének a nevét még rákérdezésre se mondta meg...azzal ütötte el, hogy ....miért akarom tudni...meg ilyenek...(de, nem mondta). Annyit már mondott róla, hogy BP.-n laknak (jelenleg még albérletben)...és, azt is, hogy melyik utcában (Budán)...de...amiket eddig (is) mondott a gyerekeiről, azt olyan...mintha nem is tudom én, milyen titkot védne...nagyon nehezen mondott.
jan. 10. 23:19
 1/8 A kérdező kommentje:

A 4 gyerekéből háromét úgy értem, hogy a három gyerek házastársának a nevét. (A gyerekei nevét még jó, hogy megmondta).

Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért félti tőlem ezeket az információkat.....Nincs nekem semmi extra tervem, célom azzal, hogy tudjam a nevüket...egyszerűen csak érdekel...végül is, a barátnőmmel szoros viszonyban vagyunk, az éjszakák (és nappalok) több, mint felét együtt töltjük (kicsit többször az ő lakásában, mint az enyémben) (ennek praktikus oka az, hogy ő családi házban lakik, és fűteni kell a házat, kazán, fatüzelés).

jan. 10. 23:49
 2/8 Katona Dius ***** válasza:
100%
1 éves kapcsolatban azért ezt már én is furcsállnám. Nem mintha a bankkártya adataikat kérnéd el...
jan. 11. 00:11
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, van valami bibi a múltjukban, ezért nem akarja feszegetni?!
jan. 11. 06:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem is tudja, annyira xarik rájuk. 1 év alatt látogatták őt a gyerekei párjai, vagy csak a gyerkei? Egyáltalán tartják vele a kapcsolatot???
jan. 11. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyilván nem olyan komoly a kapcsolat, ha 50-es emberek is csak összejárogatnak, hogy a családja minden apró részletét meg akarja osztani veled.

Egyébként #4 is jót mond.

jan. 11. 21:15
 6/8 A kérdező kommentje:

A 2 utóbbi válasz kevéssé 'használható.

- Tartja a kapcsolatot a gyerekeivel (kettővel szorosan, kettővel lazábban...egyrészt, mert távol laknak....

- Szerintem nem számít apró részletnek, hogy mi a gyermekei házastársá(i)nak a neve. Kapcsolatunk komoly(kodó)...csak ő még nem tudta eladni a bazi nagy házát (7 szoba)...még csak érdeklődő sincs néha se (ha..sikerül eladnia, osztoznak a volt férjével és vesz lakást a 'félpénzből'. De...akkor se tervezünk összeköltözni....(rizikós ebben a korban már. Nemcsak, hogy 50 felettiek vagyunk..., de 60 felettiek (is))

jan. 12. 02:06
 7/8 anonim ***** válasza:

#6: Te írsz ki ezernyi kérdést mostanában és a nem tetsző válaszokra adod az " 2 utóbbi válasz kevéssé 'használható." megjegyzéseket? Azétr, mert nem azt a választ kapod, amit szeretnél hallani, még nem lesz haszontalan, fel kellene nyissa a szemed, bele kellene gondolj inkább.

De ott a válasz ismét, továbbra sem túl komoly a dolog, nem akar összeköltözni, nem tervez veled komolyabban, ezért távol tart a családtól.

Keress rá mozaikcsaládra. Igaz, hogy kisgyerekek szintjén szoktak agonizálni a témán, de szerintem le tudod szűrni a lényeget és rájössz, hogy a haszontalannak tartott válaszok hol segítettek volna, ha bele gondolsz. Ha meg ez sem segít felnyitni a szemed a témában, akkor úgyis mindegy ,haszontalan lesz minden válasz. Ki kell írni a face-re és számolni az együttérző lájkokat kérdésnek álcázott panaszkodás helyett

jan. 12. 08:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Én se költöznék össze....volt már olyan kapcsolatom is....
jan. 12. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!