Barátnőm (1 éves viszony) nem szereti megmondani a gyermekei házastársainak a nevét...ill. a rokonság neveit sem. Ő a fura ebben, vagy én, hogy érdekel?
A 4 gyerekéből háromét úgy értem, hogy a három gyerek házastársának a nevét. (A gyerekei nevét még jó, hogy megmondta).
Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért félti tőlem ezeket az információkat.....Nincs nekem semmi extra tervem, célom azzal, hogy tudjam a nevüket...egyszerűen csak érdekel...végül is, a barátnőmmel szoros viszonyban vagyunk, az éjszakák (és nappalok) több, mint felét együtt töltjük (kicsit többször az ő lakásában, mint az enyémben) (ennek praktikus oka az, hogy ő családi házban lakik, és fűteni kell a házat, kazán, fatüzelés).
Nyilván nem olyan komoly a kapcsolat, ha 50-es emberek is csak összejárogatnak, hogy a családja minden apró részletét meg akarja osztani veled.
Egyébként #4 is jót mond.
A 2 utóbbi válasz kevéssé 'használható.
- Tartja a kapcsolatot a gyerekeivel (kettővel szorosan, kettővel lazábban...egyrészt, mert távol laknak....
- Szerintem nem számít apró részletnek, hogy mi a gyermekei házastársá(i)nak a neve. Kapcsolatunk komoly(kodó)...csak ő még nem tudta eladni a bazi nagy házát (7 szoba)...még csak érdeklődő sincs néha se (ha..sikerül eladnia, osztoznak a volt férjével és vesz lakást a 'félpénzből'. De...akkor se tervezünk összeköltözni....(rizikós ebben a korban már. Nemcsak, hogy 50 felettiek vagyunk..., de 60 felettiek (is))
#6: Te írsz ki ezernyi kérdést mostanában és a nem tetsző válaszokra adod az " 2 utóbbi válasz kevéssé 'használható." megjegyzéseket? Azétr, mert nem azt a választ kapod, amit szeretnél hallani, még nem lesz haszontalan, fel kellene nyissa a szemed, bele kellene gondolj inkább.
De ott a válasz ismét, továbbra sem túl komoly a dolog, nem akar összeköltözni, nem tervez veled komolyabban, ezért távol tart a családtól.
Keress rá mozaikcsaládra. Igaz, hogy kisgyerekek szintjén szoktak agonizálni a témán, de szerintem le tudod szűrni a lényeget és rájössz, hogy a haszontalannak tartott válaszok hol segítettek volna, ha bele gondolsz. Ha meg ez sem segít felnyitni a szemed a témában, akkor úgyis mindegy ,haszontalan lesz minden válasz. Ki kell írni a face-re és számolni az együttérző lájkokat kérdésnek álcázott panaszkodás helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!