Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg kihalt az udvarlás?

Tényleg kihalt az udvarlás?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim többsége megbotránkozik, hogy elvárom azt hogy randizni hívjon egy fiú és nem elégszem meg azzal, hogy “van bor a hűtőbe, átjössz?” Stb. …..

Nektek mi a véleményetek erről?

jan. 11. 00:52
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
35%
Csak haladunk a világgal, igy is a nők elutasitanak minden férfit ha nem te vagy Chris Hemsworth. Most egyétek meg amit főztetek.
jan. 11. 01:25
 2/63 anonim ***** válasza:
51%

Azoknak a nőtársaidnak köszönd, akik foggal körömmel ragaszkodnak hozzá, hogy a ghosting manapság már nem hogy egy tolerálni való dolog, hanem kifejezetten még hősies szabadságharc. Meg hogy az addig nyeregben lévő férfi abban a pillanatban válik nemkívánatossá, esetleg zaklatóvá a szemükben, ha egyetlen dologról is kiderül menet közben, hogy az nem tökéletes. Vagy még ennyi se kell, elég ha bal lábbal kel fel az adott nő, vagy jön valaki más akit jobbnak érez, és máris ghosting. És akkor még rengeteg undorító, nagyképű, alázós, átverős jelenkori viselkedésről még nem is beszéltünk, amit szintén a nagyszerű nőtársaid megengednek maguknak, és serényen gyakorolnak az udvarlóik róvására. Feljogosítottság érzet ezerrel, a férfiak rosszak és gonoszak, tehát ellenük bármit lehet, nem kár értük.

Na ezért tartunk itt, hogy kiveszik mostanra egyre jobban az udvarlás is. Minek? Beleraksz sok energiát, a másik meg egy ponton átver, eltűnik, vagy rosszabb esetben hálából még jól porig aláz vagy lejárat, vagy bántalmazni kezd. Még a hülyének is megéri. Ja várj, nem!

A másik aminek örök hálát rebeghetsz, az a tinder térnyerése. Szintén nőtársaid amíg a számukra megfelelő férfinek tepernek és ugranak parancsszóra, ajtótól ajtóig utazva hogy nagy kegyesen megdugja őket, akkor mit is várunk?

Biztos a férfiak is hibásak sok dologban, itt az oldalon rendszeresen ki van fejtve hogy miben és mennyire kollektív bűnös az összes férfi :D Szóval azt a részét most hanyagolom. Bizonyára a férfiak is követnek el hibákat. De a női oldal hibái meg ezek, ami végső soron oda vezet, hogy kihal az egész randizás is szép lassan. Lehet nem fog tetszeni egyeseknek a kritika, de ez van! Ha valaki őszintén és logikusan végiggondolja, ugyanide fog jutni.

jan. 11. 01:45
 3/63 anonim ***** válasza:
35%
Nem fognak téged randizni hivni már senki csak a simp-ek. A kettes tökéletesen leirt mindent. Visszanyal a fagyi.
jan. 11. 02:11
 4/63 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, hol ismerkedsz, de én nem ezt tapasztalom, mindig randiztam mindenkivel és a környezetem is. Vendéglátásban dolgozva elég sok randizó párt is látok.

Azzal az udvarlással én sem értek egyet, ami régen ment, hogy hónapokig “ostromolta” a férfi a nőt, neki is megalázó és a nőnek is kínos, ha nem tetszik neki az illető.

jan. 11. 02:16
 5/63 anonim ***** válasza:
25%
Ja és azoknak a nőtársaidnak is köszönd, akik azon az undorító, érzelmileg és morálisan is nulla színvonalon bírnak létezni, mint a 89%-os lepontozgató. Mindent sértésnek vesznek, legyen az bármennyire is őszinte, ha cserébe minimális kritikát fogalmaz meg felé, vagy a többi nő felé. Mert szépen oda jutottunk, ha mostanra nőt kritizálni vagy számon kérni merészelsz a tettei vagy viselkedése miatt, te magad leszel a legnagyobb soviniszta, erőszakoló, nőgyűlölő sátán. És hát a többség már köszöni szépen, de ebből sem kér. Szóval a legszebb az, hogy most már élőben ezeket nem is nagyon fogja senki nyíltan megmondani neked (pl hogy miért nem hívnak randizni), mindenki kényelmes és trendi hazugságokkal, sunnyogásokkal, nem teljesülő ígéretekkel fog inkább kábítani téged. Csak mert nem mer konfrontálódni, a mindenen halálosan vérig sértődős, és jelenetet rendezős, hisztizős balhézós nőtársaid miatt. Mint amit pl a 89%os lepontozóművész is képvisel.
jan. 11. 02:19
 6/63 anonim ***** válasza:
53%
Szóval végigolvastam ezeket a csodás hozzászólásokat és mint nő úgy gondolom,hogy nem halt ki, viszont eléggé megváltoztak az udvarlási szokások,de természetesen vannak,akik „régimódian“ udvarolnak,csak meg kell őket találni:)
jan. 11. 02:28
 7/63 anonim ***** válasza:
56%

Miért kellene gondolatolvasónak lennie egy kapcsolatban bárkinek? Ha benyögi a van bor szöveget, miért nem lehet megmondani, hogy neked ez olyan semmilyen, és szeretnél elmenni egy normális randira étterembe vagy akárhová?

Ha leráz vagy kiröhög, akkor meg egyértelmű, hogy nem egymást keresitek.

Az előző három nyominak meg azért nincs senkije, mert;

1) feljogosítva érzik magukat, a nő jár nekik, mint a játékfigura a Happy Meal menü mellé.

2) nem egyéniségekként tekintenek a nőkre, hanem egy nagy, kollektív masszaként, amiben mindenki ugyanúgy gondolkodik, és mindenki Chris Hemsworth-t akarja.

3) nem azért fektetnek be egy lányba energiát, mert szeretnének vele foglalkozni, és élvezik a folyamatot, hanem mert várnak cserébe valamit. Prostituálják a lányt, akinek szolgáltatásokat kell nyújtania. Így ha a szolgáltatás elmarad, jobb esetben úgy fogják fel, hogy a lány tartozik nekik, rosszabb esetben meg, hogy meglopta őket. És számolnak össze síró szájjal minden 500 Ft-os kávét, amit "csak úgy kidobtak az ablakon", ha nem az lesz az ismerkedés eredménye, amit kigondoltak.

jan. 11. 02:35
 8/63 anonim ***** válasza:
20%
*Az első háromra gondoltam, csak közben jött még pár válasz. 7-es voltam
jan. 11. 02:35
 9/63 anonim ***** válasza:
17%
5 Neked meg megjött a mensid, vagy miért hisztizel?
jan. 11. 02:37
 10/63 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom férfi vagy vagy nő,de köszönjük #7

Köszönjük,hogy tudsz normálisan gondolkodni az első pár komment után,mert nem gondoltam,hogy jön normális,nem nők ellen szóló komment erre

#6 voltam

jan. 11. 02:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!