Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg kihalt az udvarlás?

Tényleg kihalt az udvarlás?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim többsége megbotránkozik, hogy elvárom azt hogy randizni hívjon egy fiú és nem elégszem meg azzal, hogy “van bor a hűtőbe, átjössz?” Stb. …..

Nektek mi a véleményetek erről?

jan. 11. 00:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
0%
10 Nem is érdekes hogy férfi vagy nő, tudod micsoda? Simp abból is a legrosszabb egy white knight...
jan. 11. 02:57
 12/63 anonim ***** válasza:
32%

11 Látod, megint megmutattad, hogyan gondolkodtok ti meg a többi nyomi, és hogy miért vagytok két lábon járó red flag.

Kétszínűek vagytok, haszonlesők, őszintétlenek és gyávák. Szerintetek mindenki csak hátsószándékkal mond vagy tesz valamit, hogy cserébe jutifalatot kapjon - mert kell lennie a háttérben egy NAGY TERVNEK, amit okolhattok a szerelmi és/vagy szexuális életetek szabotálásáért a saját hülyeségeteken kívül. Nem pedig mondjuk azért, mert minden épeszű felhasználónak agyhúgyköve van már ettől a sok önámító, incel süketeléstől.

jan. 11. 03:19
 13/63 anonim ***** válasza:
55%
Az miért lenne nők ellen szóló komment, hogy nagyon sok nőtársatok mostanra undorító, hazug, kihasználós, és vagy álszenten vagy teljesen nyíltan gyűlölködő módon viselkedik a férfiakkal szemben? Vagy ez talán hazugság lenne? Én nem általánosítottam, én végig arról beszéltem hogy bizonyos nők ilyenek. És hogy sajna egyre többen lesznek a jelenkorban. Ellenben már ott tartunk, hogy a nyélből lepontozgatás mellett már egyenesen beszólogatás, sőt burkolt incelezés jön mindenre, ami minimálisan is nőkritikus vélemény. Na pont az ilyen undormány, bosszúszomjas sértődött nőkről beszéltem! Ja és jelzem nekem volt már pár barátnőm és alkalmi kapcsolatom a múltban, szóval még csak ez sem talált. De amire sok nő feljogosítva érzi magát a jelenkorban, a szélsőséges feminizmus, metoo és a többi pusztító agybaj túltolása okán, na annak issza nagyok sok másik ember is a levét azóta. Férfiak és nők is egyaránt! Randizni pedig vannak még akik randiznak, de ehhez két értelmes, normális fél is kellene. És az bizony egyre kevesebb, mert sikerült a hülye trendekkel egyre jobban szétcseszni nem csak az emberi kapcsolatokat, hanem menet közben egymást is. De gondolom ti nőként itt egytől egyig hibátlanok vagytok, sőt egyedi kis csodás lények, akiket ki kell érdemelni. Csak valamiért azok a fránya férfiak a rosszak, akik mégis egyre kevésbé hívnak el bárkit randizni. Ki érti ez?
jan. 11. 03:22
 14/63 anonim ***** válasza:
35%

12-es neked pedig a pszichiátert javaslom. Minden sorodból süt a frusztrált férfigyűlölet. Mondd, téged ki bántott? Te lennél itt a normális, rendben lévő, empatikus és igazi nő? Vagy milyen jogon mersz te itt másokat ennyire magas lóról kioktatni? Kinek képzeled te magad?

Egyébként érdekes módon meg nem sikerült megcáfolni még mindig a 2-es kommentbe leírt ÉRVEKET. Mert tudod azok valós érvek voltak, az idióta vagdalkozás és személyeskedés helyett. Meg a szubjektív érzékelés helyett. Én is látom hogy vannak még akik randiznak, de évről évre csökken a számuk, és nem véletlen. Na talán ezen kéne elgondolkozni! Megy a tipik béna cancelezés meg lepontozgatás meg náci kártya helyett talán tanulni némi logikát, érvelést, vitakultúrát, meg a vitapartner tiszteletben tartását. Bár akik ebben az agybeteg pc, woke világban nőttek fel, azoknak magyarázhatom. Hírből sem ismerik ezeket a fogalmakat. A tisztességről meg inkább már végképp nem is beszélek...

jan. 11. 03:28
 15/63 anonim ***** válasza:
17%
Ignorálni kell a nőket ahhoz hogy észre vegyék magukat. Mindenféle női test és a női szexualitás istenitve van a férfiakéhoz képest, túl lett tolva az égójuk.
jan. 11. 03:32
 16/63 anonim ***** válasza:
79%
Az egyik fő bűnös a Tinder
jan. 11. 03:33
 17/63 anonim ***** válasza:
41%
2 Milyen kritika te szerencsétlen. Kritizálsz néhány nőt, akikre ráhajtottál és elhajtottak. Az összes többi nőt hagyd ki a béna fejtegetéseidből, mert közük nincs hozzá hogy a választottjaid épp mit csináltak. Ugyanezeknek a párja megvan a férfiak között is, attól neked nem kell az összes nőtől bepánikolni hogy jaj már nem is udvarolok. Bár ha hasonlóakat választasz akkor esélyes hogy ugyanaz lesz, akkor konkurencia lesz, és nyilván ignorálni fog az a típusú nő akit általában kinézel maadnak.
jan. 11. 04:03
 18/63 anonim ***** válasza:
22%

"Na pont az ilyen undormány, bosszúszomjas sértődött nőkről beszéltem! "

Küldtem bérgyilkost a házadhoz, vagy te milyen bosszúszomjról beszélsz? Minimális kritikára már cirkuszolsz és túldramatizálsz. Mint egy hároméves gyerek.

Én csak ŐSZINTÉN leírtam, hogy miért irritáló a te mentalitásod, és annak a másik pár ezer papagájnak, akik ugyanezeket az egydimenziós szólamokat ismételgetik csak, hogy ne kelljen magukba nézni. A kérdező feltett egy normális kérdést, mire te elkezdted passzív-agresszív üzemmódba kapcsolva szidni női lakosságot kitevő, általad vélt többséget, mégis mindenki helikopter, csak te nem. Mert nyilván, ha te vagdalkozol, hisztizel és általánosítasz, az nem probléma.

"Minden sorodból süt a frusztrált férfigyűlölet."

Nem a férfiakat gyűlölöm, csak a hisztis hülye gyerekeket, akik mindig a csúnya rossz társadalmat hibáztatják a saját elmaradott attitűdjeik és egymásnak adogatott téves sablonjaik miatt. Az már a ti kettőtök pechje a cimborátokkal, hogy pont ez a kategória vagytok.

Ha sikerült volna értelmezni az első hozzászólásomat, akkor azzal kezdtem, hogy védelmemben vettem a kérdés férfi alanyát; a kérdező nem várhatja el, hogy kitalálják a gondolatait, hanem meg kell megmondania, hogyha neki igénye van randira és nagyobb formátumú programokra.

A hozzászólásaimban támadt rétegre mindig úgy hivatkoztam, hogy ti, az első három hozzászóló vagy, mint a nyomik. Az inkább a ti férfiakkal szembeni hozzáállásotokra nézve szomorú, hogy természetesnek veszitek, hogy mind olyan elcs.szett, mint ti.

"Te lennél itt a normális, rendben lévő, empatikus és igazi nő?"

Semmi ilyet nem állítottam. Én az a nő vagyok, aki unja már az idiótákat meg a logikusnak szánt, de valójában két mondatban ízekre szedhető kifogásaikat arra, hogy miért idióták.

"Egyébként érdekes módon meg nem sikerült megcáfolni még mindig a 2-es kommentbe leírt ÉRVEKET."

Attól, hogy nagy betűvel írod, még nem válik valóra. Érv semmi sem volt, csak egy adag megkeseredett rinya. Az egész mondókád neked és a haverodnak egy nagy rakás szubjektív érzékelés.

"Megy a tipik béna cancelezés meg lepontozgatás meg náci kártya helyett talán tanulni némi logikát, érvelést, vitakultúrát, meg a vitapartner tiszteletben tartását. Bár akik ebben az agybeteg pc, woke világban nőttek fel, azoknak magyarázhatom. Hírből sem ismerik ezeket a fogalmakat. A tisztességről meg inkább már végképp nem is beszélek..."

Apám, amikor az önkritikát osztogatták, sikerült eltévedni? :D Nem tudsz egy bekezdést leírni érvelési hibák nélkül, és tisztességről meg a vitapartner tiszteletben tartásáról rísz, majd ÖT szóval később már te vagy az, aki agybetegez, pczik meg wokeozik.

Az is ironikus, hogy te hozod fel a cancelezést, miközben az én egy szál nem a ti s.ggeteket nyaló kommentemre úgy ráugrottatok csoportban és rögvest, mint valami hatástalanítandó atombombára.

jan. 11. 04:05
 19/63 anonim ***** válasza:
49%

Nem engem hajtottak el, te szerencsétlen. A kommentben a ghostingról van szó, nézz körül mivé vált az online társkeresés a magadféle hazug, kiforgatós, tisztességtelen nyomoroncok miatt. Iszonyat sok ember a ghostingra panaszkodik manapság, konkrétan a tinder mellett ez az egyik fő tényező, ami megmérgezte az ismerkedést, és ezáltal a randizásba fektetett energiát is. És ez bizony pont a tisztességtelen és sunyi, gyáva nők eszköze. Csomóan csak udvaroltatnak maguknak a semmire, átverik a másikat, de valójában senkitől nem akarnak semmit, vagy akár kapcsolatban vannak valami szar alakkal, akitől nem kapják meg amit akarnak, így külső forrásból próbálják megszerezni a figyelmet. Tudod te hány ilyen story van? Ha lenne agyad, felfognád az összefüggéseket, hogy ez az egyik fő oka, amiért sokan már inkább megspórolnák a randit is. Mert 90%ban felesleges időpocsékolás az udvarlás, ha a másik leszar és szó nélkül eltűnik! A másik meg pontosan a tinderes ajtóig gyere és akkor esetleg megb*szlak elv. Hogy már sokan csak ennyi energiát tesznek bele, szintén a ghosting és szintén a tinder miatt. Semmi köze ahhoz hogy engem szerinted ki hajtott el, ez az egész globális, ha nem tűnt volna fel.

Ja és még mindig nem értem hol van ebben az általánosítás. Én a tisztességtelen, sunyi, ghostingoló, vagy épp tinderen a top pasikra nyáladzó, mindenki máshoz pedig undorítóan alja módon hozzáálló nőkről beszéltem. Hogy egyre többen lesznek ezek a szutykok, az meg azért had ne az én hibám legyen már, lécci! Bármennyire is divatos lett manapság a férfiakat okolni mindenért.

jan. 11. 04:13
 20/63 anonim ***** válasza:
31%
19 Jaj ne nyavalyogj már hogy a szegény icipici férfiakat okolja mindenki, tiszta paranoia vagy. Itt arról van szó hogy nem lehet udvarolni szerinted az átlag nőnek, mert a mucukáid, vagy akiket nézegetsz a tinderen vagy ki tudja hol, azok nem viselkednek jól és vesszen az összes udvarlás. De akkor minek őket nézegeted?
jan. 11. 04:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!