Csak én vettem ezt észre?
Figyelt kérdés
Egy csomószor észrevettem hogy a fiúk/(férfiak) ha egy szép külsejű lánynál próbálnak bevágódni akkor jobban oda teszik magukat. Valamiért a szép lányoknak nagyon imponálni akarnak, mindig a menőzés, mindig felhívják magukra a figyelmet. Ezt egy közelemben lévő szép lányról vettem észre, mert vele mindig ezt csinálják. Nyilván azért menőznek hogy fel jussanak valahogy a másik fél "szintjére". Nyilván az is szempont hogy azért szép lányoknak átlagosabb kinézetű fiú nem igazán udvarol mert nem egy típus, de aztán nyilván itt is vannak kivételek.2024. ápr. 15. 23:33
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de mit kell azon eszrevenni, hogy aki tetszik nekik, az elott pedaloznak, es aki szep, az nagy esellyel tetszik.
2/3 anonim válasza:
Gondolom te véletlenül sem ugyanezt csinálod, ha meglátsz egy tipikus jó pasit.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 nem az hogy én észre vettem csak nagyon tudnak nyomulni
2024. ápr. 16. 03:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!